speed

Nu är julen slut (tack å lov!!!!) och så är de nyår på fredag! Jag har hunnit med ganska mycket hittills på jullovet tycker jag! Jag har hunnit åka snowboard en och en halv dag, jag har hunnit fira julafton, äta alldelas för mycket, åka massa bil, ta tåget hem från leksand,chilla, vara ute, träffa vänner och hunnit se samma film fyra gånger och jag skulle gärna se den fyra gånger till! jag tröttnar inte på den!!!! De är step up 3 jag snackar om, den ligger högst upp på min lista med världens bästa filmer just nu! :D SE DEN om du gillar musik eller dans...om du gillar dans så välkommen till himmelriket!!! så bra är den!
Imorrn ska jag till stockholm och bränna lite julklappspengar. jag ska dit med jess så de ska bli himla mysigt!!!!
puss och godnatt tjohooo!
.

jasså äre såå??

Jag är trött på julen trots att den inte varit än!!! men å andra sidan kan man inte annat än älska julen också! hihi stört men väääldigt sant!

Jag fick jullov idag och de va bannemej den roligaste julavslutningen jag har varit på!!! sen spenderades resten av dagen med en väldigt fin stadsbo med massa mys och film och kladdkakesmet :D

de senaste timmarna har jag ägnat åt att slå in paket! dom blir väldigt fina men jag är himla glittrig nu...de är liksom glitter i hela huset! hihi!

Julafton om tre dagar! FATTA tre dagar!!! jag kan svära på att någon åt upp åtminstånde halva december!!!asså de har inte gått tjugoen dagar i december...men de står de i kalendern så de kanske är sant!!Jag ser framemot julafton...längesen man träffade släckten så där!

Nu vill jag dansa!

så här är de...när jag inte får/kan dansa så blir jag tokig...men faktum är att jag har mycke mer inspiration och känsla om jag fått vila från dansen ett tag. Asså jag liksom har bara kunnat tänka dans och annalysera de i huvudet och då så kommer man på massa coola grejer som kanske är svåra att göra, men väldigt coola...alltså nya kreativa grejer och mer inspiration kommer från vila. De finns dock en hake med att vila och de är att de är så SJUKT tråkigt. Ja hatar att bara sitta och titta på dansträningarna!!!

Så kan de va...men GOD JUL alla om de inte kommer några fler inlägg innan den tjugofjärde december!

.


Sånt där som jag vill säga

  • sex dagar kvar till jul!!!
  • jag har inte köpt en enda julklapp än!!!
  • vissa har svårt att förstå saker och ting!!!
  • jag sov tretton timmar inatt
  • stockholm imorrn
  • jag är LITE trött på julpynt
  • fatta!!!
  • ser framemot jullov...
.

J U M P !

jag försöker att hålla mig så datorfri som möjligt den här veckan. Jag har skippat facebook totalt(helt otroligt att jag inte har abstinens!!!!!) men nyss va jag tvungen att kolla när bussen går imorrn så då kunde jag lika gärna slänga upp ett inlägg eftersm de är väldigt sparsamt med sånna just nu!
Jag har inte så mycket inspiration just nu...inte va de gäller nått faktiskt! jag får inte dansa jag har inte särskilt mycket fantasi jag hittar inga snygga kläder att ha på mig jag äter massa skräpn och är extremt trött hela tiden!...
Nej nu får jag fan ta och rycka upp mig! imorrn tänker jag städa min garderob och mitt rum och idag åt jag min sista knäck ända fram till julafton, ja ska träna benen varja dag för skidsäsongen och sova sönder i helgen! så de får bli mina mål en tid framöver!
Jag funderar på att dra till med något lite för mäktigt nyårslöfte iår och verkligen försöka hålla de! typ bara äta nyttigt och absolut inte godis, och när jag får ordning på mina knän så typ träna minst två gånger i veckan...eller nått sånt!
Förra helgen var jag uppe istugan och byggde hopp! De kommer bli grym och så premiär åkte jag min snowboard...de gick väll typ som jag väntat mig...lite klurigt men jag kan ju stå på den!¨
helgen som kommer blir nog bra! på söndag ska hela familjen till stockholm för jul shopping! De ska bli SUPER mysigt!!!
Haha en liten sak som jag vill säga bara är att julkalendern är väldigt bra iår! asså inget slår ju mysteriet på greveholm men årets kan nog ligga tvåa på listan...vet dock inte hur den slutar än eftersom det är 8 avsnitt kvar alltså åtta dagar kvar till jul...De är helt sjukt va december har gått fort!!!
Nu ska jag sova, Godnatt!
.

mmh

nu va de ganska länge sen...men jag har haft bättre saker för mig de senaste sex dagarna! Helgen vart grym!!! men nu är skåningen tillbaka i skåne och jag saknar henne!!!!! de blev inte sååå mycke sömn i helgen...så jag håller fortfarand på att ta igen den...jag är sån där som typ måste sova massor för att orka så nu är jag döttstrött!
De är typ 16 dagar kvar till jul!!!!! vart fan har de senaste åtta dagarna tagit vägen??? nån måste ha kidnappat dom:O
I helgen inviger jag min snowboard!!!!! stugan in my <3
.

vaddå??

fredag imorrn!!! veckorna går hemskt fort nu för tiden!!! men de är kul och bra!
Jag har hunnit med en väldig massa saker idag!! vi hade "hemstudiedag" så jag har vart hemma och städat, fixat och så hela dagen! To do listan för dagen var lååååång men jag hann  med de mästa så...jag är nöjd :)
om typ 94 kvartar kommer världens fiiinaste skåninghit!!!!!!!!!!!! ååh jag llängtar ihjäl mig...vi har inte träffats sedan i sommras!!! så de kommer att bli bäääst !!!!!
nu ska jag fixa lite till och sen sooova.
.

183

.,li--_<''¨¨¨^^**++===)(-.,,//Q&%#"!>][{$£@}\~~<´´´/**
...
Juste..
.
.
.
.
.
.
.
.
stört inlägg...
.

meningen.

som vanligt...eller inte...eller också för allt förändras hela tiden och då är de ju som vanligt för de händer HELA tiden...men ändå så är de ju förändring till något nytt! så kan man säga att de är som vanligt för att de alltid är så?? knepigt de där...liksom meningen "Allt är som vanligt...alltså ALLT förändras" den säger liksom emot sig själv på ett alldeles jättelogiskt sätt som gör att allt som borde vara logiskt blir sjuk ologiskt. Meningen är liksom så sann att allt annat blir osant...de går inte att säga emot meningen.



Imorrn har jag "studiedag"...SOVMORGON!!!!!!!!!!!

.


RSS 2.0