Efter våren

Jag drömmer om att inte behöva använda min kappa som visserligen är väldigt fin men jag önskar att den inte behövde uppfylla sin funktion. Det skulle enkelt vara löst med ett lite snällare väder. En himmel utan dystra eller elaka moln och vatten varmare än rumstemperatur önskar jag mig just nu. Helst kristallklart vatten också men jag är nöjd bara det blir varmt.

Lycka är solen bland mycket annat men skymtar jag en solstråle på ett hus skiner jag upp och ännu bättre som solstrålen lyser på mig då njuter jag.

Jag har det fint, jag har en pojkvän som jag älskar över solen, och allt annat också för den delen. En pojkvän som gör mig lyckligare en en solstråle. Oavsett väder gör han mig lycklig, det behövs när vädret är som det är vid den här tiden på året.

Bokrean började, det var trängsel och ingen bok av värde men kände mig lite hemma i att dra ned medelåldern i bokaffären som jag annars brukar göra på operor, tidiga morgnar på biblioteket eller när det spelas klassisk på konsert.

Vill inte glömma bort hur jag känner (kände så småningom nä detta är dåtid) för biologi som en gymnasiekurs. Jag har de senaste sex åren ogillar ämnet då jag mest lärt mig om svampars rötter. Och under de senast månaderna inte ändrat åsikt men trots detta lärt mig mer om ämnet och svamparnas rötter, jag kan mer nu men skulle aldrig någonsin får för mig att jobba med något av de som berördes i kursen. Jag skulle inte heller bli lärare vill jag belysa då jag knappt kom i kontakt med någon sådan men ändå väljer bort som yrke.

Jag behöver aldrig läsa en kurs som liknar biologi någonsin igen och med denna tanke i bakhuvudet ska jag sova. Godnatt.

RSS 2.0