Det där man bara längtat efter

jag inleder det abnormt efterlängtade sportlovet med riktigt hög musik och en kossigtgod smoothie!!!!Och de är ju sjukt underbart!

Jag ska strax börja packa för att åka till världens finaste plast på jorden! nämligen min stuga! vi ska vara där några dagar och åka massa skidor och ha de bra! härligt liksom!

Nu ska jag avnjuta sportlovet vidare! ha ett bra liv alla!!!

.


checklista

förvirrad och allmänt bort mest hela tiden CHECK
inte hittat mitt lokalsinne på över sexton år(vilket kan vara svårt att hitta när man inte hittar) CHECK
skriver inlämningar i sista minuten CHECK
sitter med en stråhatt på huvet för att få lite sommarkänsla i kylan CHECK
önskar att de vore juni CHECK
borde sova men gör de inte för inlämningarna måste göras först CHECK
är efterbliven ganska mycke just nu CHECK
behöver sportlov CHECK CHECK CHECK!
.

ja-ja-ja-nej-nej-ja-nej-ja-ja-nej-nej-ja...WHAAAAT?! jag vet inte!

det mesta är bra...jag har himla mycket otur som kanske inte är så mycke otur i egentligen men de känns lite trögt fast ändå ganska så bra...de kunde ju vart såååå mycke värre liksom! vi får se hur de går...de kanske är det bästa som har hänt mig...de vet man ju faktiskt aldrig! +++The King's speach är en hemskt fin film! Se den, den var himla sevärd faktiskt!!!
Ikväll blir de hemmagjord pizza och myyyyyys!
.

undantagsregler

jag drömmer mig bort till sommaren och önskar mig saker som ingen annan får veta för då kommer de inte att gå i uppfyllelse. Jag tittar tio meter ovanför marken för att inte se snön, himlen är klarblå och solen skiner som på den bästa sommardagen. Sommardrömmar!
.

ovissentligheter

  • det är kanel i coca cola och de är nääääääääästan typ bevisat!!!
  • mina naglar får en rolig färg just nu!
  • jag är ganska frånvarande för närvarande. hehe typ hela tiden nu mera
  • tid är en bristvara som vi har alldeles för mycke av och den tid vi har kastar vi bort på ovissentligheter som detta
  • roliga färger är lite sommriga och jag saknar sommaren
  • ja de va ju just ovissentligheter +++ jag vet inte hur det stavas hehe
.

sovasovasovasovasova

låååååång har dagen varit!!! men jag har skrattat väldigt mycke också och de är ju fantastiskt bra!!!!
trött tjej ska nu gå och soooova! tackhej mangosorbet!
.

Insikt

Jag har alltid sagt att dans får mitt liv att gå runt. Men jag har aldrig riktigt insett hur sant det är. Första gången jag skadade mina knän så gick jag på kryckor och då var de så illa att jag verkligen inte kunde gå utan dom. Så jag kunde inte gå och ta mig framåt utan två extra pinnar som skulle följa med överallt i två månader! Jag mådde skit dåligt då och skylde det på att jag hade mycke att göra i skolan vilket var sant...men de var inte skolan som gjorde att jag mådde sämst, utan det var att jag inte kunde dansa.
Under kryckperioden så avskydde jag mest att jag inte kunde göra någonting själv, jag kunde inte ta mat själv, inte gå till lektioner utan att någon var tvungen att bära mina böcker, jag fick inte på mig skorna själv! Jag var totalt beroende av andra, jag kände mig helt låst för jag kunde ju inte göra någonting själv. Jag kunde inte åka till stan om jag kände för det för det gjorde så ont att jag helldre stod över! Allt det som jag nyss skrev gjorde att jag mådde piss och kände mig totalt instängd den största orsaken var att jag inte kunde dansa!
För mig är dans mitt frihetsbevis. Kan jag dansa så kan jag  göra allt. Känslan av att jag kan röra mig fritt är tio gånger bättre än en solig sommarlovs dag, den är trettiofem gånger bättre än att äta när man är vrålhungrig och hundra gånger bättre än att få MVG på ett prov. Att vara fri betyder allt för mig och mitt sätt att veta att jag är fri är att kunna dansa.
.

haha de är något mega konstigt med texten i blogg inlägget så jag passade på att skriva lite fina helg ord!

  • pannkakor


  • lördag


  • chill


  • dans


dance dance dance

nu blev jag danssjuk igen! började titta runt på massa koreografier från sytycd och hitta massa helt underbara grjer!
hehe jag fatta inte hur man lägger in videor i bloggen hihi men jag tagga iallafall en utav mina favorit hip hop koreografier i bilden!
.

Hej snöstorm!

bläääääää, fast å andra sidan så ser det hemskt trevligt ut när allting är vitt!
.

good

En bra vecka har det varut hittils! onsdagen spänderades med smärta efter en heldag i romme...de va jobbigt att sätta sig, resa sig, gå ner för trappor, upp för trappor, överhuvetaget gå och skratta var hemskt! och inte nog med att jag hade ont, jag va helt jävla utslagen HELA DAGEN! men de va de absolut värt för rommedagen var fantastisk och vi kunde inte ha fått bättre väder än vad vi hade! Sen träffade jag jessica också och vi planerade lite till och så mysigt! Idag dåårrrrååå så har vi jobbat på i skolan heeela dagen sen åkte jag till stan och åt med Eiln :) imorrn är det äntligen fredag och som grädde på moset så har jag sovmorgon också :)
Vi firade mamma och mormor i helgen för dom fyller...mormor fyllde jänmt så jag passade på att sätt upp håret lite extra fint! här kommer några bilder på de!
.

sssssssswish

jag var i romme idag! jag hade jättekul...men nu har jag sjukt ont i hela kroppen! hehe jag försökte nog köra lite över min egen förmåga hihi men de va vrkligen en grrrryyyyym dag!
och nu äntligen så är flygbiljetterna till paris bokade...de känns super-duper-truper-luper-mega-awsome-freaking-as-nice typ! hihi de kommer bli bäst så är de bara :D
nu ska jag gå och lägga mig för jag är totalt slut och helt lost så jag gör ingen någon tjänst genom att sitta uppe!
godnatt <3
.

fin dag?? ooh jaa

Jag var inge bra på att äta apelsin idag eller iallafall skala den...de skvätte apelsin saft över allt och i mitt ansikte och ögonen(jag kan ju informera om att apelsin saft i ögonen sviiiiiider!!!!!!) aja annars har dagen varit fin! Min sista lektion sluta elva men jag hade lite att ta igen så jag blev kvar i skolan till klockan halv tre haha men jag va inte särskilt effektiv dom sista tre och en halv timmarna hehe :) Senare åkte jag runt och fixade lite olika saker och tillslut var jag med mamma och handlade...vi kom på att vi inte hade något att äta till middag och ingen skulle orka laga något sååååå aatteeeee de slutade med att vi kom hem med en smörgåstårta hehe!!! så kan de gå :D
Det följde med en ben&jerry med mig hem....den liksom stalkade mig så jag kände mig tvungen att göra någonting åt de sååå jag tog med den hem och åt upp den framför en film!
Nu ska jag tagga för matteprov imorrn och sen sooooova!
Dröm sött!
.

jag glömde bort mig själv

  • sjuk igen och de suger...
  • de står en semla i kylen och väntar på att bli uppäten av mig...men jag mår för illa för att vilja äta den:(
  • på dom ovanstående tomma punkterna borde de stå massa saker som ja måste göra men jag orakr inte tänka på dom så de är bara blanka rader just nu...
.

RSS 2.0