VI ÄR FETT AWESOME TÅRTA

vecka som vägde många många kilo, otur och massor med otajming...meeeeen jag överlevde och det gjorde alla inblandade också om man bortser från pennan...
spenderade helgen med att sova och göra lite och det där med en timme extra la jag på att sova! bra bra tycker jaa.
Alltså bra början på det fina lovet och jag fortsätter i samma spår av brahet med två gånger stockholm och disney på det, typ as nice!
Tår och händer får rehabelitera sig under lovet med hjälp av ny inskaffade grejer från huvudstaden (bästa botmedlet) och lära sig lite allmänt om massa teknik är inte heller fel!
babbel babbel jag är en otursfågel.
.


likviditetsbudget

nu känner jag att hjärnan har gett upp för dagen. återigen känns det lika jobbigt att tänka som nalle puh har det ibland. och så snurrar det siffror i mitt huvud ochmin tå gör ont...meeeeeen jag är glad ändå för det regnar inte och löven är gigagula och andra fina färger och fina människor är överallt nu!!!.
.

usa usb cd dvd bd

United States of America
Universal Serial Bus
Compact Disc
Digital Versatile Disc
Blue-ray Disc
känner mig överambitiös för jag har gjort mycket men känner ändå att jag inte gjort nått.
jag för 16 år sen och jag för 16 sekunder sen. likheten är total
.

kaka på kaka men kakor är gott

det här med att förstå sig på vissa människor är klurrigt, överanalysera överanalysera och inte komma fram till något vettigt för vissa personer säger emot sig själva eller vad det säger så de är dubbelmoral och sen säger emot sig själva igen och då blir det dubbel dubbelmoral vilket leder till ännu mer att överanalysera utan att komma fram till något eller bara för många slutsatser, typ som en fjärdegrads ekvation med fyra lösningar. meeen i detta fall vill man endast ha en vilket kronglar till det rejält. det man kan göra är att vänta på att människans siffror förändras så att man blir av med tre lösningar om det ens kommer att hända. fast ibland kanske man bara räknade fel i början och sedan räknar man om och så får man ut bara en lösning eller så fortsätter det vara flera lösningar och då får man se det positiva i att utveckla sitt överanalyserande och bara konstatera att sådanna människor är spännande.
.

sjfkwepfhvjkwqm,aöl

saknar min praktik plats!!! hunnit ta igen massa osovna timmar i helgen och det är ju trevligt men det slår ändå inte Stockholms Kungliga Opera. blöäääää. jag ska dit igen, terrakul!!!!! fast då får jag ju inte se taket...jwkdhrwiforwjö. blöääääwhdjkadsklöewqödijklafnjk.sjfkwö
.

cliche

.

göra sig en föreställning om att bry sin hjärna

i hate when i think of something and then when i am about to think about it again like two seconds i've forgot what i was thinking about...
.

Det var en omväg på några steg men istället slängde han en granat

jag tror att solen är gulare på hösten och jag tror också att jag undermedvetet tycker om gult och therefor höst, nice conclusion right?! tycker om människor med knäppa principer gör jag, mest nog för jag är lite knäpp själv så är mina principer därför med (meningsuppbyggnad <3).
känner för stunden att om jag fick vara vad som helst i hela världen just nu vill jag vara vind. blåsa och yra runt bland träd och blåsa extra mycket för att leva ut glädje och så (hade tänkt skriva ilska för det är ju optimalt att blåsa bort sin arghet men insåg att jag inte är arg så yra runt lycka osv är mycket mer passande).
ha en bra tillvaro!
.

Jag är ett litet svart regnmoln

de är blåsväder bland molnen, här på marken är det vindlöst, en perfekt dag för att blåsa sopbubblor. Min facebook är mer utav en gästbok, söta vänner hittar på tok där.
Tycker om svåra ord som gör att man låter akademisk av sig t ex invertera - bra ord.

varför vara normal när man kan slippa??
.

obotlig opptimist

skriva skriva skriva skriva produktiv ja ja ja
höst höst höst höst <3<3<3
jajajaja
.

årskurs husdjur...get? får? ko?

bättre dag som knäpp praktikant med rätt humm om priset på en ko. Trassla till sladdar på beställning var en del av dagen, att skriva marknadsplan var en annan.
osäker är jag på om jag vill att det ska bli jul eller ej, dilemmat: mys eller överhype?.
grapefrukt är gott, magnetens olivbröd is not.
.♥

universums navelludd

varit en skogsmulle och eldat trädtoppar på marken och tittat på finfärgade löv och blåst sopbubblor (the event of the weekend) och fångat ögonblick i min portabla telefon och varit skogshuggare och krigat mot granar och surat över en vatten fläck och bott i röda stövlar och trängts med folk och sovit och inte gjort ett smack. allt detta utspelade sig i och i krockarna runt stugan som jag älskar så mikket.
.

bäst hittills kan utlandet toppa detta??

hej hej
nu är första veckan på operan klar och jag skulle vilja berätta allt som jag sett och lärt mig men kan inte då jag inte minns allt på grund av för mycket information, för lite tid och sömnbrist är förmodligen en bidragande faktor. men det som jag helt säkert minns är ju att jag har stått på sthlms kungliga operas scen (dock inte under föreställning men ändå) tittat på repetitioner av en opera, varit över under och bakom scenen, frågat över en miljon frågor och så vidare. det är fantastiskt och ännu mer fantastiskt och så ska vi få se en balett nästa eller nästnästa vecka. imorgon är jag ledig för dom jobbar inte på fredagar så jag får sova och det känns ganska överdrivet jättebra då jag har gått upp klockan fem hela veckan för att hinna med ett tåg som trallar iväg till sthlm halv sju. jag tycker liksom om min praktikplats och det är liksom värt att gå upp så tidigt just därför och jag skulle nog vilja jobba där, synd är då att jag är underårig så jag faktiskt inte får jobba där. men det är okej ändå för det är så omåttligt sagolikt.
.

Schhhhhhuukt coolt.

så trött som jag kan bli, men Operan är beyond this world.
.

Schhhhhhuukt coolt.

så trött som jag kan bli, men Operan är beyond this world.
.

Ibland vill man bara lyssna på sin favoritlåt och glömma bort att man mest bara vill sova.

.U2 – Beautiful Day. (länk mellan punkterna, glömt bort att göra länkar inte vita...)
.

damm dammmmmmm

lång eller suddig vecka? mest för att jag har varit mentalt frånvarande osv. minns inte särskilt mycket av allt som hänt och sagts tur är ju då att det mesta har arkiverats i from av sms eller fb meddelande och övrig viktig information skervs ned i efterhand för att inte glömmas men de saker som jag har vikt mig av glädjeyttring för minns jag och inte alls suddigt, typ som att skratt får saker att klarna för mig...det är nog sant inser jag i samma sekund som jag kommer på det.
nya titlar och ett andra hem för mars månad löste sig genom historiens kortaste comeback (klara minnen från detta också pga av skratt).
nu ska här städas, höstfint ska det bli.
.

RSS 2.0