en timme till på dynget vore inte fel asså!

asså ååååå va mycke jag har att göra just nu!!! de bara snurrar i huvet och allt är halvklart. framtiden är fullbokad men dimmig. allt som händer nu är egentligen alldeles förmycket men allt de här kaoset gör inte så mycke för jag mår bra ändå...dels för att jag får dansa jättemycke typ hela tiden, dels för att jag har änglar till vänner och dels för att jag har sååååå himla mycke att se fram emot...typ en paris resa :D:D:D
det känns bra!
.

Det blev rätt

  • bra helg
  • jag har mycke att göra
  • mitt liv är planerat ända fram till den 10 juni
  • man lär sig massa saker typ hela tiden
  • vem skulle kunnat tro att de blev som de blev??
  • allt är konstigt och de är bra! annars vore ju allt ganska tråkigt
  • vad vore vi utan musik!
.

På mitt sätt

Jag frågade om vägen

Dom sa vilken väg jag skulle ta

Jag gjorde motsattsen

Jag tog en annan väg

Min väg

Om jag gick rätt väg får jag aldrig veta

De jag vet är att jag gick min väg

De jag vet är att min väg är bäst

Den andra vägen kanske är bättre

Kanske mycket sämre

De kommer jag aldrig att få veta

De jag vet är att jag inte bryr mig

För att min väg är bäst

Och jag tänker vandra vidare på den...

På mitt sätt.

.


now you know

jag känner för att vara en nattuggla ikväll...men mitt sunda förnuft kommer förmodligen ta över snart och tvinga mig ner i sängen. jag är inte ett dugg trött och jag har ett prov imorrn som jag inte pluggat till mer än en halv timme idag sååee de känns ju härligt! den här veckan har gått ganska så seeegt, men efter klockan elva imorrn så ljusnar de...då börjar jag se mållinjen och kan se fram emot helgen ordentligt (jag kan inte se fram emot helgen förens jag har alla prov som ska vara avklarade innan helgen är klara! lite drygt faktiskt!)
.
och dääär tog mitt sunda förnuft över...så nu ska jag krypa ner under täcket och dröma om alla glosor som jag borde kunna på provet imorrn...MVG haha!
.

Logiskt

läste nyss igenom lite gammla inlägg och inser hur extremt jätteduktig jag är på att stava fel! vissa meningar gick ju knappt att läsa! haha och de komiska är att jag förmodligen inte kommer att bli bättre på de, jag läser nästan alltid igenom inläggen innan jag publiserar dom...men ändå missar jag massa stavfel! hur meningarna är uppbyggda och hur jag uttrycker mig försöker jag inte ens ge mig på...de har jag liksom redan gett upp dels för att jag inte vet vad som är rätt och dels för att de är lite mitt sätt att skriva...liksom helt oförstålig ibland. Men då är mina listor ganska bra för dom går faktiskt att förstå ibland(med betoning på ibland tror jag hehe)
eeh ja precis så...jag tror att de vart ganska oförståligt igen hehe!
.

en bra sak är att de bara kan bli bättre nu!

Är man sjuk och har feber så orkar man inte riktigt tänka klart, man orkar inte vara djup och komma på finurliga saker eller skriva fina tankar. När jag är sjuk så försöker jag bara bli frisk och de finns inget annat i mitt huvud än sätt att komma på benen igen, inget annat! överlevnadsinstinkt fast på lite ytligare nivå. nu måste jag fortsätta fokusera på att bli frisk, typ tvinga i mig lite mat och sen sova och drömma mig bort till sommaren!
.

sick...

Jag har ont i halsen och får iiiiiinte bli sjuk!!! just nu behöver jag vara frisk, frisk och inget annat än frisk! Mitt fokus ligger på skolan dansen och paris just nu hehe!
Nu måste jag klunka massor med jättevarmt té och sova och sådär!
+++jag är jätte pepp till massor med saker! De händer så mycke ända fram till sommaren och typ hela sommaren också!!!!! Jag har myyyyyyycket att se framemot känner jag:D
.

En dag

  • Jag slutade elva idag
  • Jag åkte från skolan två och en halv timme efter min sista lektion sluta
  • Jag ska plugga nu (vilket är en ovanlighet när man går på abb)
  • Efter de ska jag leta sommarjobb
  • Ikväll är de träning
  • Jag ser jättemycke framemot träningen för då får jag träffa alla mysiga människor
  • Senare ikväll måste jag plugga lite till
  • Dagen känns bra trots att den ser så extremt vanlig(=trååååkig) ut, men jag har typ aldrig vanliga(=tråååååkiga) dagar längre så de känns rätt bra att dom kommer ibland

vinter vår sommar

De är plus grader ute och snön börjar bli slask...innan helgen så önskade jag att de skulle bli kallt och mer snö igen. Men nu börjar de kännas ganska värdelöst så då tycker jag att all snö kan fortsätta och smälta och sen kan de ju bli liiite varmare också så att man får lite vårkänsla!
Jag menar inte att jag är trött på vintern utan bara slasksnön som automatiskt blir när de är plusgrader och den är så hemsk att jag skulle kunna offra vintern just nu för att slippa den flera gånger som de kommer bli om det bli kallt igen och sen varmt och kallt igeeeeen och sen varmt och all snö smälter bort trejde gången de blir varmt! så man måste alltså gå igenom tö perioden med äckelsnö TRE gånger istället för en! hemskt...att man inte kan har en härlig vinet med sol typ hela tiden och sen bara totalvänder de och all snö försvinner på några dag och vipps så är de vår och sen en varm härlig sommar!
De där typ didn't make any sense at all men de är en sån där sak som kommer direkt ur mitt huve ibland!
.

Tänk på detta...

"Alla inser inte att alla andra människor faktiskt också bara är människor! Precis som alla andra."
.


Allting är relativt...speciellt VL och SJ!

  • Jag vill såååååå gärna till paris!
  • Choklad måste ju vara bland de bästa som finns! (seriöst de finns inget mer himmelskt...typ aldrig!)
  • Rubriken till de här inlägget är soooo true!
  • Den högsta hyllan i mitt rum är just nu den finase plasten i världen! (på den står mina högtalare där all min inspiration kommer ifrån!!!!!, två tomma vita jättefiiiina ramar, mitt sånt här typ identitetskort...ni vet en sån där plåtbricka som de ä'r tänkt man ska ha om de blir krig, mina första och ända tåspetsskor hatkärlek<3, två ballerinor...en som är jätteglittrig och så fin att man tappar andan och en ballerinanallle som är min maskot och en plåtburk som är vit och har typ ett mönster av en snäcka på sig.) De är allt som finns på den hyllan...jag blir väldigt lycklig av den hyllan! som sagt en utav de finaste sakerna jag vet just nu!
  • Jag förstår inte hur flygplan kan flyga...jag har fått de väldigt bra förklarat för mig...men jag köper inte förklaringen, för den är sååå extremt orealistisk...men ändå så fungerar de fantastiskt bra och de är lite läskigt!
  • Min vägg låter som en ko som muar när de blåser utomhus! hehe
  • De är vääääldigt sparsamt med bilde här....men här kommer en för en gångsskull....mobilkamera<3
PARIS♥
.

Du är klantig!...jo jag vet, dom säger de.

jag va och kolla på the tourist igår, den va riktigt bra :D
jag råkade även spärra mitt sim-kort till mobilen och de känns ju riktigt härligt de med...NOT! jag skulle bara säga upp mitt abonemang(som förövrigt har 4 månaders uppsägnings tid...FYRA månader!) och då så kaaaaanske jag råkade trycka på fel knapp när jag ringde kundservice för att jag kaaaaanske inte lyssnade så noga på va dom sa. FAAAAAN de va klantigt.
Nu ska jag strax iväg för att försöka fixa ett nytt simkort så jag blir kontakt bar igen hehe.
.

Red head for real this time!

syns inte jätte bra på bilden men nu är de ordentligt rött!
.

annannanas, hope you understand

"Cause I don't belong to anyone
and nobody belongs to me
That's the way, that's the way
that's the way that I want it"
.


lillebror ♥

HAHAAH min brorsa är fan min idol!!! han är fjorton år och säger dom roligaste och mest random saker man kan tänka sig ibland och nyss kom han i mitt rum och ja spela musik och så börjar han dansa nån as rolig helt störd dans så att jag skrattar tills jag fick ont i magen! De skulle varit overdeligt att fånga på film. Men han brås väll på mina dansskills skulle jag tro hahah :D
Jag har verkligen världens bästa bror<3
.

dansoholist!

jag är danssjuk! kan inte tänka på mycket annat just nu, de va länge sen jag kunde dansa ordentligt men nu kan jag nog göra de snart!!!
Det är ren lycka för mig att få dansa! det är de som får mitt liv att gå runt och jag blir tjurig om jag inte får dansa...men när jag kan de så är jag riktigt lycklig!!!!!!!!!!!
"La danse aussi longtemps que tu souhaites"
.
(klicka på hjärtat så hittar ni en remixad låt som gillar jättemycket!)
.


2011

life's good right now!

nyårs afton blev mysig och de nya året invigdes med pannkakor och sirap! Härligt värre! :D

de va länge sen jag hade en lista på bloggen! så här kommer en på ord som jag tycker är väldigt bra:

  • pixligt(extremt användbart ord som är våldigt umderskattat!)
  • asså (går att använda i ALLA tillfällen!)
  • liksom (bästa utfyllnads ordet EVER!)
  • underskattat (ett väldigt underskattat ord)

RSS 2.0