Ljudbok

Excell <3
Sol!!
Jag ska till Vietnam
Nice med att grilla hamburgare
Färgbomb till fötter
.

shit vad salt det var!

imorgon ska jag börja jobba, spännande spännande!!! Jag tycker om sommarlov as mycket och det är bäst och så även fast jag ska jobba och jag tycker om att vara arton för det är ganske fett och jag tycker om att det börjar bli varmt (tänker inte klaga på vädret även fast det spöregnar för det är mysigt!!!). Jag märker hur min possitivitetsnivå går i höjden så fort det går att skippa jackan, jag är ju oftast possitiv faktiskt men när det blir varmare blir jag lite extrem, önskar ibland att jag kunde vara lite bitter bara för att känna hur det känns. hahaha mina problem är sämst, jag har inte tid för jag ska dra in stålar och jag är för possitiv och har inte planerat mitt sommarlov. nice nice.
.

Men du är ju så dum så du begriper inte det här.

Nu har jag sommarlov och det känns ju kalasbra och så. Jag tittade på när flaken körde förbi och längtade ganska mycket till studenten, men jag får vänta ett år innan det händer. Bra väder, stipendium, klassfest...gaaaanska fin dag. Bättre början på sommarlovet får man leta efter.

.


en upp-och-ner vänd tvärtom tack!

Slut på skola och början på jobb snart snart och det är ju nice! Fint med nationaldag, mest fint med ledigthet! Ganska feta planer för framtiden, typ som att få våra nördar att dansa och lite annat coolt.

Det ska bli fint väder på fredag, fint fint bra bra precis som idag, tills det började regna en massa så att man fick gömma sig under trä'd som i och för sig är lite charmigt.
.

RSS 2.0