70% och uppåt 65 om det krisar.

sova tidigt, typ nu, trött, bra.
surar på gymnasieval och knasbollar.
sova nu.
.

nå-väl

idag ljög jag massor mest hela dagen för massa människor för att få godis och för att få prova en asadyr ring, det var kul, lärorikt och gott. och så gjorde jag som jag ville en sund och gick till bästaste affären för  att titta på saker, kläder och sååååånt fiiiint sen kopierade jag det på papper och sen ska det bli tyg av det, kalaskul. imorgon är det partymåndag och det är typ asabäst för jag är asapepp för jag ska dansa för en asacool koreograf och gå på en asabäst dansföreställning. ha det bäst alla för det är ni värda tycker jag massor!
.


staden på morgonen är fin

för några dagar sedan berättade jag om min tommaste vägg, den vänstra och nu har jag lite tid över så då tänkte jag berätta om min näst tommaste vägg som kommer i ledet, alltså den rakt fram. den är också vit men har den stor ruta en liten bit till vänster om mitten som jag definerar som fönster eftersom att man ser ut i vår trädgård och precis utan för mitt fönster står det finaste av våra körsbärsträd fast på vintern ser den mest ut som någon sorts modern lampa pga ljusnät och ganska dålig klippning. Men tillbaka till min vägg...det finns fyra skruvhål som är fylda med skrivar på väggen rakt fram också. dom håller upp mina gardiner som är vita och på listen högst upp sitter en mosad blodfylld mygga sen sommaren.

så här ser den ut på bild.

finfredag.

duktiga och typ genialiska musiker för selma lagerlöf. sova nu och proppa in (((en biljon/pi)*tio^minus fyra)/gravitationen g) för er som inte orkar räkna ut det pga att er hjärna inte riktigt fungerar som en abb:ares (som räknar på vilken hasighet man går i och varför kolsyre röken inte ligger på marken som den borde) så är det många saker jag ska göra imorgon. (fint sidetrack mitt i men det är ok om man gör sånna här parenteser som man får lära sig allt om i matte a, b, c, och säkert i d och e också men jag har ingen vidare vetskap om detta än.)

hur som så håller mina ögonlock på att ramla ner och duntäcket skriker på sällskap så atte heeeidooo!

ska sova till mig min typ nu mera standardfrisyr. kisa med ögonen in i min solstråle var inte dagens smartaste drag peut-être.
.


ha en bra dag.

peppar för skolan genom att gå upp fem timmar innan jag börjar och rulla in mig i duntäcket för att skriva uppsats. tummen upp, sen ska jag sova några minuter till :)
.

På en stubbe, en sån gammal.

tror nog att dagen kan sammanfattas med fika. fika hit och fika dit osv.
går runt med trevliga lockar som är super awesome och tror att jag har kontroll på läget fast jag nog inte alls har det. kalas onsdag jaja.
appropå precis ingenting så tänkte jag berätta för den som vill veta vad som finns på en utav mina väggar. jag tänkte berätta om min vänstra vägg som ser ut så här om man tittar uppifrån | och på den finns absolut ingenting, den är vit och min säng står inskjuten mot den och öppnar man dörren så står den ivägen för typ en femtedel av väggen.
så här ser den ut:
lampan i taket stod ivägen lite för väggen men jag hoppas att ni har överseende med detta. lampan kan vara hemst otrevlig då och då om man blir för närgången...
.

var han en hund?

fina smått misslyckade naglar, nystädat rum + mina fingara har börjat ta fel på ä och a på mitt tangentbord vilket är ganska mystiskt i och med att det sitter så långt ifrån varandra som det bara går. men jag har ju en teori om att händerna jag äger ÄR schizofrena så det kan förklara saken.
nu ska jag snart iväg för att titta på en vältränad persbrant på bioduken med de av klanen Uniformsgatan som är hemma.
.

sälar tycker inte om gips

Jag är en sånn där som går "stressigt" och framför allt om jag går själv så ser jag ingen anledning till att gå långsammare än vad jag gör. denna defekt om man vill utmärker sig tydligt om jag syns ensam på stan där det inte är lika många som håller samma tempo på sin gång. är det så att jag är i stan hamnar jag oftast om inte alltid i en snurrdörr vilket hindrar min framfart. jag tvingas alltså gå långsamt, det är bara några sekunder det gäller men varje gångså inser jag den "symboliska" påminnelsen om att man måste sakna ner ibland...inte bara sin gång takt utan liksom rent allmänt. så jag vill bara skänka ett tack till långsamma snurr dörrar.
gör ingenting och massor mest hela tiden nu mera. äter russin och annat ovesentiligt varavt med knappande på tangentbord och så vidare. nu ska jag kombinera knappandet på tangentbord med russin ätandet och råka glömma att städa mitt rum tiiiiep.

charmig skola

Insåg för några dagar sedan hur otroligt söt och charmig min skola är och fick det ytterligare bekräftat när jag frivilligt spenderar min lördag i just skolan. Jag antar att jag är lite lättlurad med fika och biobiljett men det är faktiskt fint och hemskt kuligt att infinna sig där då.
I övrigt så har jag ont i varenda kroppsdel av träningsverk och det är asaroligt. Jag försöker låsa in mig i ett rum med bra ljus och nål och tråd och ibland tar jag hjälp av min kompis symaskin men det är så förfärligt kallt att det inte är uthärdligt i längre perioder. Imorgon ska jag fortsätta leka med nål och tråd i fryboxen.
appropå absolut ingenting mer än att jag läste ett gammalt blogginlääg av mig själv så har jag återfunnit min solstråle som kommer att lysa upp mina morgonar och kvällar!
.

busssömn.

jag har inte varit ehmma och inte prioriterat opch inte haft lust att finnas här på ett litet tag! men idag är jag här för att alla börjar bli mer organiserat igen.
hunnit med vardagen mycket idag, skola några butiker städa baka kasta tallrikar i golvet och sen träna, massa vanila saker på endast en dag så att jag verkligen kommer tillbaka till verkligheten. då sova tio timmar per natt och inte gör nåååågonting under dagarna inte finns och äta frukost vid klockan ett och lunch klockan fyra.
imorgon byter jag plast...trist och liiite spännande...
helt ovesentligt och ej relevant inlägg men nu sysn det att jag inte har gått och begravt mig.
.

icke hithörande

ett obligatoriskt men något sen gott nytt år bör skrivas här nu och det gör det så då kan jag bocka av det och hoppas att ni hade ett mycket trevligt nyårsfirande, så nu kan jag bocka av detta uttalande också. även fast jag är lite ironisk om dessa "artighetsfraser" så menar jag de verkligen jag är bara för trött för att vara genuint trevlig så därför är jag otrevligare än vad jag borde trots att jag redan har förklarat ironin och nu blev det så konstigt och krongligt att det blev orelevant allt ihop men så får det vara.
i övrig tröttnade jag påå hur det ser ut här igen och påbörjade en renovering av bloggutseendet men orkade fortsätta ungefär lika lång som när jag tidigare försökte städa mitt rum. imorgon är målet att vara en aning mer effektiv än idag även om jag kom utanför dörren med armarna en gång för att krama en snöboll av den nyfallan snön och kasta rakt ut i tomma luften utan att ha något mål med det. ända fullt genomförda aktiviteten idag.
.

RSS 2.0