need nobody?

om nån vill byta knän med mig så kan ni väll mejla till bytaknä[email protected] haha;) jag hade matteprov idag sen slutade jag efter det typ 10.30 men jag va kvar i skolan till 2! (jag är störd)
min plan för imorrn är sov halva dan och sen sett dig i soffan och titta på film resten av dagen och gå fan inte upp ur soffan förens du ska sova! känner att jag behöver det, de blir liksom en fantastiskt bra början på mitt höstlov :D
och så hoppas jag på att bli insnöad imorrn...seriöst asså 2,5 meter snö imorrn vore aaas nice så jag kan gå och köpa mig min snowboard och börja köra ordentligt igen!
jag är inte på humör för någonting just nu...typ helt tom och surig på massa saker fast ändå glad liksom eller inte glad mer nöjd eller bara neutral liksom varken ledsen arg rädd eller glad jag liksom bara ÄR.
nu orkar inte jag sittar rakt längre
godnatt
Jag saknar att kunna dansa utan hinder eller rädslan att det ska göra ont. Det var länge sen jag kände att jag kunde dansa så...faktiskt ett år och nio månader sedan. det låter inte så långt men tro mig den tiden känns som en evighet när det gäller det man älskar absolut allra mest i världen. En evighet.
.

just a normal friday is never just normal

  • slutade typ halv 11
  • det är fredag
  • det är HÖSTLOV
  • ALLT är helt awsome

 


sunshine in the darkness...

migrän är sjukt äckligt! jag spenderade förmiddagen med det men nu har det släppt tack å lov!!! mamma är också hemma idag så hon ska göra våfflor åt mig <3
Det har varit en obeskrivligt fin höst iår! asså titta ut liksom 85% av den höst som har varit har varit solig!...okej det kanske har varit lite kallt men komigen i vinter blir det dubbelt så kallt sååå skit i att klaga på kylan folket och gå ut och njut av deen heeeelt underbara höst som det faktiskt är!!!!!!!!!!!!!!!!

jag borde va nånstans där det är överdrivet mycket snö!

SNNNAAAARTT ska jah iväg och dansa ordentligt för första gången på åååår känns det som fast det bara var typ två eller tre veckor sen jag dansade lite sist...fast på riktigt har jag nog inte daNSAt på mer än två månader...tragiskt! Men man kan ju inte få allt...
haha jag är lite inne i en "punktperiod" hhihi ni kanske inte tänkt på det men jag skriver en väldig massa punkter typ på här... ... hahah aja :)
jag borde inte sitta här men det gör jag ändå...(haha nu gjorde jag det igen) det är så bara så då kan jag lika gärna berätta att jag är supersugen på att åka skidor och jag vill köpa en snowboard nästa vecka!
Det va alllt för mig puss hej!
.

red head!

  • jag dricker ramlösa med mango smak...det är typ himleskt gott<3
  • jag pluggar till något som jag redan kan vilket gör att jag hamnade framför datorn istället.
  • Jag tycker matte är kul...då menar jag inte kanske mitt favorit ämne i skolan utan jag tycker att det kan vara kul att lösa ett matte tal hemma bara för att...störd?!
  • färgaDE nyss håret lite räödare...jag älskart, det kunde faktiskt fått vara ännu mer rött men det får bli nästa gång:D
Jag såå ogillar att ha färgbilder på bloggen men det är despans för det här bilden...i verkligheten ser nog håret mest ut som på till höger på bilden :D (+mitt hår är totalt okontrolerbart ibland...typ som på bilden hihi)
.

nu hände det nått igen...som alltid

"Det enda som är sig likt är att  allt förändras"

.



pure happines

för några år sedan dansade jag och min dansgrupp världens finaste dans och idag hittade jag låten vi dansade till igen...Den är verkligen VÄRLDENS FINASTE låt just nu ♥

Amie-Damien Rice

.



P.s.

shit! jag kollade nyss på P.S. I love you och jag hade tänkt titta på minst en till film efteråt mennu känns det inte värt att se någon film jag har hemma längre...asså den var hur sorlig som helst jag grät oceaner!!! den enda film värd att se efter skulle vara forrest gump men den har jag inte hemma...:( jag tror jag går och lägger mig istället så jag orakar plugga och flytta ordentligt imorrn. (...jag vet jääätte fånigt att gå och lägga sig typ 11 en lördag men det tänker jag göra frivillit och utan tvång för sånn är jag...så de såå!)
God Natt
.

De andra försvann...

HUSET FÖR MIG SJÄLV haha! nej jag tänkte ändå bara ta det lugnt och drunkna i soffan framför ett filmmaraton av lite filmer jag inte hunnit se. OCh chilichoklad såklart :D

puss alla

.


alone time

jag sov i min egen säng inatt för första gången på typ tre veckor!! sååååååååååååå skön<3 idag flyttar jag tillbaka till mitt eget rum...hihi föroppnigsvis blir det mindre stökigt då hahah! annars så tänker jag kanppt gå utan för dörren utom när jag ska och köpa choklad lite senare...jag är hemma själv ikväll och det ska bli sååååååååå här härligt... det har varit hemskt mycket den senaste veckan/veckorna så ikväll blir det jag, lite godis och en film....BÄST!
.

Vettigt!

jag vill springa men det är lite svårt just nu, jag vill skrika men jag skulle väcka folk i min omgivning då, jag vill hoppa, slå på saker, sjungadansa, skratta, inte sova,  tro på allt jag hört de senaste tio minuterna och jag vill åka tåååååg! Men allt detta är svårt att genom föra just nu även som jag så hemska gärna skulle vilja för jag är LYCKLIG. Allt kanske inte är som det borde vara men mycket är väldigt fint just nu.
.
Jag är lyckig för idag är första dagen på resten av mitt liv
.


sista kvällen!

Ikväll är sista kvällen den inneboende är här... han åker imorrn :( vi va och åt allihopa ikväll och det va riktig roligt och himla trevligt tycker jag. Lärt känna massa nya vänner genom det här! Fan det kommer kännas tomt imorrn när han har åkt ju!!!!
.
Jag har sovmorron imorrn...sååååååååååååååååååååååååååååå skööönt!!!! och sen är det en chill dag i skolan också :D hahah vi har kommit på att vi har oftast chill dagar onsdag torsdag fredag hihi bra skola jag går på :D
.
imorrn behöver jag inte prata engelska hemma hela tiden och det kommer jag också sakna!!! hahah jag kommer säkert skriva ett inlägg på engelska snart för jag kommer sakna allt det här!
.


in sweden we call it bulle

Jag kommer må så dåligt ikväll för bror min har bakat kladdkaka nyss och jag baka bulla just nu!!! Jag tål knappt sånt där med massa socker i men det är så jäkla gott att jag nog får ta smällen ikväll! hihi

.

Jag saknar att träna lite. asså jag kan ju träna men det är knappt värt det när jag får så ont i mina fucking knän och jag vet inte längre hur jag ska gå till väga för att få dom att bli bra?

.

det blev en lugn dag idag fast jag inte trodde att det skulle bli så. Nu har jag tänt lite ljus i köket och lyssnar på massa mysik (ja jag tänket stava det så för det låter så kul att uttala det  så!) och ska snart kavla ut bulldegen:) haha jag skippar kanelen i kanelbullar...DEN NI!

.



den där avgörande idéen kommer när man är som tröttast

Jag var himla trött idag typ död imorse alltså nära döden död för jag var så trött. Jag reagerade inte ens på att bussen kom så jag missa den hahah. Men jag är ofta trött nu mera, fast det är bra också faktiskt man får liksom ett annat tanke sätt när man är trött och ibland kan det va hemskt bra i skolan faktiskt man är lite mer outside the box kreativ.

Ikväll va det bowling på schemat hihi. Det va lite små roligt faktiskt. Sen skulle jag hem och det tog mig nästan en och en halv timme hahah som det kan gå ibland alltså hihi ;)

Imorrn är en dag då jag måste vara lite pigg och skärpt i skolan så nu tänkte jag mig att jag skulle dö i sängen tills imorrnbitti.

puss

.


beautiful days

Fantaskit fin fredag hade jag. Bara matte i skolan sen hem till stadsborna och slöa hela eftermiddagen, kvällen spänderades också där med tacos, myyyys och talk! Som grädde på moset så sov jag där också, himla trevligt men när jag vakna var jag tvungen att kila till bussen på en gång. Denna lördag spenderades två timmar på arosfortet där jag inte ägnat en enda minut på flera år så det va ändå lite roligt. Sen bar det iväg till jessica där vi satt och talkade en liten stund då föreslog hon som vanligt (hihi) att vi skulle gå på bio. Det blev ett nytt försök på wall street och denna gång gicka allting som det skulle och jag gillade verkligen den filmen!

Jag är himmla stolt över att jag fick jess att smaka (fast hon gjorde det ganska självmant men jag tar åt mig äran) mörk choklad med hallonsmak och en med chili (min absoluta favoritsmak CHILI CHILI CHILI!). Som hon gillade den med hallon, hon började grubbla över varför hon har ätit allt annat godis förut när denna gåva till männskligheten finns (det var inte riktigt så hon formulerade sig men något i den stilen hihihi)! mycket bra fundering tycker jag.
På tapeten imorgon står städning på de tre första punkterna sen ska jag titta på bror min som ska spela handboll och så behöver jag skriva lite svenska skulle jag tro.
Allt som allt och hela tiden har det varit en mycket trevlig och mysig helg som förhoppningsvis fortsätter i samma stuk imorrn.
.

Höststorm i sjumilaskogen!

Bra dag idag! hunnit med en väldig massa saker + shopapt = jätte glad tjej!!!!!!!!! Det va en inte så jobbig dag i skolan så de va himla skönt. Vi gjorde en av våra lärare så stolt att han gjorde sitt berömda svanhopp! hahah.
Efter min lilla shoppingrunda så tog jag bussen hem men halvvägs så tänkta jag: Vaa fan sitter jag på en buss för när det är sådant här jätte super mega mysigt helt underbart höst väder ute! så då impuls tryckte jag på stopp knappen och hoppade av bussen och gick resten av vägen! Det va som i Nalle Puh... ni vet när det är höststorm och löven verkligen yr och är över allt, man blåser nästan bort och solen skiner starkare än starkast! Så var det idag, precis så faktiskt.
.

music makes the world go round

Sleeeeeeeep time! Ligger under duntäcket och lyssnar på massa underbar musik och vill inte gå och lägga mig egentligen men det är ju skola imorrn så det är bara att bita ihop. Snart helg och den är full proppad! det är nästan så att den svämmar över. Helgen blir lite som en alldeles för full resväska fast tiden är förmodligen lite mindre "stretchig" än vad en resväska är. Jag kommer nog att få hoppa över något som jag hade planerat men det roligaste får stanna :D
.
.
Show me a smile then,
And don't be unhappy, can't remember when
I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

And I see your true colours
Shining through
I see your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours
True colours are beautiful,
Like a rainbow - Eva Cassidy
.


Suit up!

steeeeeeek ahah det tyckte min brorsa att jah skulle skriva! Nej men så här är det google är nog världens bästa uppfinning! asså man kan verkligen göra hitta aaaaaallt!
hihi det va international suit up day idag! Jag och typ tretti pers till bland ettorna hade på sig kavaj eller kostym så det va lite roligt tycker jag! Ikväll ska jag äta sushi...jag har aldrig ätit det så de ska bli lite spännande.
Imorrn är min sista lugna dag på en vecka. Från och med fredag ända till nästa fredag så har jag hemskt mycket att göra. Just nu skulle jag helst vilja dö i soffan framföe en film men det får bli om en timme eller så för nu blire lite plugg.
.

Three things thats good about life

  • Jag har hemskt mycket fina vänner runt mig!
  • Det har varit en väligt bra höst so far!
  • Jag träffar min "idol" varje vecka!!!

.


Man måste vara 18 år för att köpa treo på apoteket!

Det känns otroligt bra att jag tror att jag håller på att bli sjuk, har extrem huvudvärk och failade lite på talet jag höll iskolan idag! Jag ville bara där ifrån och dö någonstans på grund utav min huvudvärk! Dagen hade varit bra om jag inte hade haft headache!!! Jag va på maus läsning och det va väldigt bra...himlaa bra den där anders som skrivit musikalen vi gick igennom idag:) Jag skulle haft dans direkt efter manusläsningen men jag kände att huvet inte ville de så nästa vecka förhoppningsvis :) Imorrn blir det en till manusläsning med en ny musikal...spännand spännande. Nu ska jag sova på en gång så jag mår bättre imorrn.

.


en kosntig mobil i stugan? Kan det bli kostigare liksom?

Nu är JAG I STUGAN OCH MÅSTE SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER FÖR JAG SKRIVER FRÅN EN KONSTIG MOBIL SOM INTE GÖR SOM JAG VILL! DET ÄR SKÖNT ATT VA BORTA FRÅN VÄSTERÅS ETT TAG. SEE YA♥

Night

Det är typ mitt i natten just nu men det låter så jävla sent att säga mitt i natten för klockan är ju "bara" typ halv 1 ahha. Jag tänkte att jag skullle sova snart för jag ska nog upp och åka till stugan imorgon tror jag :D en sak jag har kommit på idag är att iår så gillar jag idol mycket mer än vad jag gjort förut, nästan alla kan sjunga ju!!!
Jag just nu. Jag har glasögon ibland då jag känner att huvudet gör lite extra ont eller nästan alltid när jag är hemma.
.

livsviktig lärdom or what!

Jag lär mig massa nytt hela tiden har jag kommit på. Men vissa saker tar lite längre tid att lära sig än andra, t.ex. Att när man ska gå över vägen bakom bussen man nyss gick av kan man kolla genom fönstren på bussen om de kommer en bil på andra sidan så att man slipper bli överkörd. Det tog mig typ 5 år att komma på hahah:) Annars så har det varit en vanlig dag och imorgon vill jag ha en fredags-mys-fika! Imorronbitti har jag naturkunskaps prov och jag är inge vidare på det ämnet så det skulle kunna gå hur dåligt som helst så jag är lite orolig!
.

you're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Och livet rullar på även den här veckan. Det som har varit av den här vacken har inte varit särskilt händelse rikt, lite plugg, lite skola, lite buss och sen har jag ju faktiskt dansat två gånger den här veckan. Det funkade nästan att dansa så de går ju framåt med min dumma knäskada. Nu ska jag försöka läsa ut en bok på engelska som ska vara färdig läst på fredag tror jag och sen ska jag sova så jag orkar med resten av veckan. haha en lite kul grej som hände på franskan idag var att våran lärare kallade oss "kalla ungdomar" och då menade hom känslolösa, haha!
.

Hyper mega super!

Jag är hyper, har träningsvärk, är trött OCH pigg som fan! Våran gäst som ska bo här i tre veckor har kommit och jag bara irrar runt. Jag är dum i huvet också och rätt så bra är jag nog hihi. Snart ska jag på träning, länge sen!!! jag har saknat den väääääldigt mycket. Trots att jag inte kan vara med hela tiden så är det ändå en utav veckans höjdpunkte :D ching!
.

Sunday

Nu har jag flyttat!
Det blev en massa städande och framföa allt fixande blandat med bra musik och lite ryder cup(golftävling). Nu när jag bor i ett lite mindre rum och alla mina grejer ska vi kvar i mitt egentliga rum så måste man hitta kreativa lösningar till det mesta. Jag har till exempel en kastrull som papperekorg, en spegel i ett målarstafli och en pall fixade jag till så att det fick bli ett litet bord.
.

Jag flyttar!

Jag håller på att flytta in i vårat gästrum och bo där i ca 3 veckor. Det ska bli lite roligt tycker jag. Det blir lite mindre än vad jag är van vid men då blir det lite mysigare också :)
Ja skulle inte tacka nej till ett miljöombyte just nu. Behöver ladda om batterierna lite känner jag. Men det får bli nästa helg förhoppningsvis! Leksand vore rätt skönt!
.

Konstaterat!

  • Godis är inge vidare
  • jag vill åka snowboard NU
  • Mitt rum är sjukt stökigt
  • jag borde plugga
  • det är hemskt fiiiint väder ute
  • och vatten är underskattat!
"an empty frame is always an empty frame"

RSS 2.0