ojoj

har inga som hells planer på att bli normal inom en snar framtid och jg ser faktiskt absolut ingen som helst anledning att bli det heller...  tack för mig.
.

Like you can’t take one more step

idag har jag ont ö.v.e.r.a.l.l.t. för jag har dansat massa de senaste två dagarna, whiplash skador, blåmärken och sjukträningsvärk. meeeen det har det varit värt tusen gånger om för det var inte vilken dansträning som helst utan workshops för en asagrym (alltså verkligen OTROLIG, SANSLÖS, FANTASTISK) koreograf och dansare som heter Kobi Rosznfeltd. sjukt sjukt SJUKT roligt och häftigt, jag är liksom fortfarande lyrisk så här dagen efter!!!!!!! det var min danslärare som känner honom och därför kom han hit så därför är hon asabäst vilket hon ju är annars också meeen ännu mer nu!!! och båda två var med på nyhetsmoron imorse!
.

När jag blir stor ska jag bo i ett trähus.


överlängd

har inte varit så effektiv som jag var idag på länge tror jag, men vad gör man inte för att få sluta tidigt?!! för en gångs skull var det ljust och sol fortfarande när jag kom innaför dörren och bestämde mig för att vända där, hamnen var asa asafin och vit.
det är vid händelser som den idag som man inser hur isolerad och söt min skola är. senariot är följande: en buss med tonade rutor kör upp precis framför fönstren till dit där vi tvåor håller till. en stooor logga finns på bussen och inom 20 sekunder googlar minst fem personer vad denna logga nu kan stå för (bland annat jag...) och inser att det är ett dansband som ska äta mat. det är ju förståeligt att dansband också behöver mat men denna gång blev det utstirrade av ca 30 tvåor som inte hade något bättre för sig än att stirra på ett dansband irl(fulaste förkortningen ever)...ska men skratta eller gråta?? (alltid skratta om man får välja)
hihihihhihihihihihhi
.

Tre braxar på sax

frilustdag som var kaaaaaaall men lite solig så det var väldigt fin och så och massa dinsey och bullar hihih. efter igår kan jag andas ut för en stor presentation är över, en presentation som också är bara är en tävling som är kul. men vi får inte reda på något resultat förens nästa vecka typ så jag måste hålla tummarna och det får ni också göra om ni vill, det kankse hjälper.
börjat inse mig själv en massa de senaste månaderna, eller mer typ börjat förstå min hjärna, hur den fungerar liksom. mest det som jag gör undermedvetet börjar jag förstå faaaaaast då börjar det som jag borde göra medvetet bli undermedvetet eller det typ börjar spöka (bokstavligt talat) så då är jag lite av ett virrvarr ändå. men det är okej för jag är glad!
vi ses när vi ses här och tills dess, ha det riktigt riktigt bra och ta hand om dig själv, ät, sov (riktat till jess, känn dig träffad) och trotsa minusgraderna!
.

kvast

söndagen blev helt tom igår och jag behövde det, nog för att jag vaknar tidigt menjag hinner med mycket saker då. jag har egentligen inte tid att vara här framför en dator utan att göra vettiga saker så nu ska jag ta mig tillbaka till viktiga saker igen men ville bara viska lite här så att det synns att jag inte är så död som man kan tro att jag är om jag inte syns här. så.

saknar sommar i gigakylan lite...
.

RSS 2.0