sitter och mosar i mig macarons på altanen

jag.hatar.att.det.är.mandel.i.macarons.för.jag.kan.inte.
äta.mandel...
.

här igen

de där gick ju bra. paris alltså. otroligt fantaskitkt faktiskt.
nu är de iallafall skönt att vara hemma. macarons är levererade till de som ville ha dem och när man levererar dem direkt till dörren resulterade det i en mysig fika och med mig hem fick jag en påse med fint innehåll.
i den fina staden införskaffade jag mig en väldig massa nytt och gammalt fint att fylla på den redan överbelamrade garderoben. och eftersom sommaren inte är slut så måste jag hitta på fler ställen att göra av fler textil ting på.
sommaren har bara börjat väldigt ypperligt göör bra.
.

JAG ÄR I PARIS. DET ÄR AWESOMICULOUS. BARA SÅ NI VET. LYCKLIGA TJEJER


PARIS

PARIS
PARIS
PARIS
PARIS
PARIS
PARIS
PARIS
NU
.


regndroppar på min panna

jag vill springa runt och skrika på gatorna för jag är så uppe i varv och sjukligt hyper. jag tittar till vädret i paris ungefär var trettonde minut och jag blir lika sprallsjuk (ny sjukdom!) varje gång jag skriver in de fem bokstäverna P A R I S på yr för att återigen se vädret som jag redan kan och skulle kunna berätta baklänges eller varannan dag framifrån och varannan bakåt! väskan är snart klar packad och måste så vara på fredag men jag har fortfarande mycket att ordna med. passet ligger precis berdvid mig och då vet man att de börjar närma sig när det åker fram.
åååhå allting är så himmlans fint och vackert just nu!!! och fina naglar har jag också och imorgon blir det gröt till frukost - bra start på dagen som blir en mycket bra dag.
ha en bra dag imorgon eller idag eller ha de bara bra helt enkelt!
.

jag ska hit och dit och lite här och var


overslept

jag tyckar inte om att sova läng på morgonen eller liksom inte på sommarlovet eller typ nästan aldrig. dagarna försvinner då. fast de som är värst är att vara trött så sent på förmiddagen man orkar inte ta tag i något förens efter lunch. hhmm tycker så här ibland.
.

det börjar bra

välplanerade saker ledde till oplanerat men härligt jobb och årets första dopp i ett reletivt behagligt vatten dock med mycket smuts i lite spontant på kvällskvisten. dagen till ära gav jag mig en regelrätt sommarlovssovmorgon, inte ens de arga åskaknallarna rubbade mina planer.
jag har mycket att vara lite lycklig över för stunden och ingenting att vara särskilt ilsken över. bland annat så fick jag tre böcker av skolan som jag är en aning stolt över, eller mer över varför jag fick dem och de har jag nog med all rätt i världen.
mitt huvud har en mer solig färg nu och jag trallar runt i de kläder som vädret tillåter som för de mesta låter mig gå barbent.
nu är det endast åtta dagar kvar tills jag tar mitt pick och pack för att leva livet i paris under en sjudagarsperiod. där ska jag tralla runt i finakläder anpassade efter väder och med mig tar jag mitt soliga hår.
.

check x

dom obligatoriska sommar skrapsåren på knäna är införskaffade. nu vet jag att jag har flera hundra dagar kvar, treorna trodde starkt på upprepnings metoden idag. kussen tog studenten. jag har inte sovit särskilt mycket. jag behöver sova nu. imorgon blir det tidig audition. avslutar med detta sammanfattande inlägg med att sammanfatta: S.O.M.M.A.R.L.O.V
.

vad gör jag nu

nu är jag värd min bok och ingen planering för ett litet tag! så jag kan spontan måla eller spontan sy eller spontan hitta på nått, alltså inga planer en liten stund!
.

myggorna hade nog roligt!

disney marathon!
köra ikapp med skuggorna av molnen
man känner sig läskigt civiliserad när man kollar på tarzan
feber är olustigt
bra ting slutar andra bra ting tar vid
pretty woman kan man se flera gånger om kommer nog aldrig tröttna
.

RSS 2.0