koka soppa på en spik


SNÖ

.

juste jag.

Blivit nerkyld efter sju timmar under ett parasoll. Regn och rusk men hemskt roligt var det. Massor med lampor och muffins. Använder stor bokstav efter punkt för en gångs skull (word gör det ju åt mig så på uppsatser är det inget problem).
Bjaaaa söndag typ...
.

with a little help from my friends

det som händer i mitt liv just nu är:
skolan...
skolan...
kanske träna lite
och plugga
och äta pepparkaksdeg
dansa
skola
fläta mitt hår
förbanna mig över stökigheten i mitt rum (själv orsakad)
skickat mejl åt höger och vänster
skolan....
sova är en tredjedel av mitt liv
äta massor med mat
ooooooch skola!!!
sååå för att sammanfatta har jag inte mycket av ett liv just nu om man inte räknar skolan som ett (vilket jag nästan skulle kunna göra, hårfin marginal där!)

nu började det lukta popcorn i vårt hus fast ingen kan ha poppat dem då jag har vaktat micron i en timme utan att behöva stoppa någon...det måste vara luktande spökpopcorn!!!!!!!waaaaahhhh
.

tandemcykel

dom kommer hit och tror att vi ska hjälpa till....låten fastande för en stund sedan på mitt huvud... .
fläta i håret och avskavt nagellack, kläder över hela golvet och saker på fel plats, lämnar tillbaka en bok på bibliotekt efter tre månader eftersom den inte går att låna om flera gånger för att en timme senare gå och hämta den i hyllan igen och låna den...
.

synen och ögonen hänger ju ihop

Äter lussebullar som min bror bakat (förvånansvärt duktig han är min lillebror), pepperkaksdeg som mamma gjorde igår (hemskt duktig mamma jag har också!), dricker mjölk (duktig jag är som inte dricker mjölk så ofat men börjar bättra mig) och lyssnar på julmusik (ny spellista för året....långt ifrån fulländad...)!!!!
.

tiotusen meter

- ser fram emot jul för det är kul
-hur konstig vore jag inte om jag inte vore konstig...true story
-liiiite för ambitiöst hörru.!
-skolan på en lördag med pepparkaks kladdkaka
-vita regnmoln med isigt regn
-sol i håret på kemikaliskt vis
-pris utdelning istället för teknik, man tackar!
.


vörd

snabbvecka med massa bara för att! skolveckan slutar inte förens imorrn fast då får vi fika och biobiljetter så det gör mig ingentiiiing!
om jag inte nämnt det förut så älskar jag hösten något så brutalt! och så är jag sugen på att baka men som oftast inte sugen på att äta det bakade pga mitt skumma tycke och tänk. Ser fram emot en måndag mer än vanligt (har ingaa stora problem med måndagar annars men extra mycket ser jag fram emot närmaste måndagen bara för att).
nu har jag ju äntligen kommit på vad jag vill bli när jag blir stor....jag vill bli supersnäll (notera särskrivningen som inte finns eftersom jag skrev rätt och inte särskrev ordet precis innan parentesen).  Det ÄR inte ett yrke , jag vet det! men det utesluter en väldig massa yrken, ekonom tiill exempel och idol jury och politiker (sistnämda är jag glad om jag slipper även och jag skulle ändra mig om det där med supersnäll).
.

lycka är att ha sprungit upp för sista backen på femman på björnön

älskar måndagar fast man inte borde....absolut längsta och tyngasta dagen på heeela veckan men ack så rolig trots att den kallas måndag, rivstart liksom!
idag knepar och knåpar jag med nål och tråd. förbittrat mig över inkompetens och så.
sova många timmar ikväll?? svar ja!
va inte bittra alla ni för att det blir kallt eller mörkt, för ni kan ju inte göra något åt saken!!!!!!! va glad så blir ju allt såååå mikket easier! :D
.

finns det berg i australien

varit och tänker fortsätta vara pensionerad denna helg! gått på balett på Operan, velat sova haalv elva på tåget hem, gått upp klockan sju på en lördag och rört på mig bakat innan klockan elva på förmiddagen och stickat med väninnor. varit ensam en lördags kväll och lagat en en-portions middag och tittat på svt och imorgon ska jag på konsert på eftermiddagen...mitt mentala jag stämmer inte med min fysiska ålder tiiiep.
.

väntar på bättre tider....Ahh Sydney..........

övertid i skolan massor denna vecka och mer ska det bliiiiiii, imorgon blir dagen då jag kommer hem senast fast jag kör ju ett mellan stop på Stockholms Kungliga Opera (damn va det låter bra att säga det!!! Stockholms Kunliga Opera!!!!!!! ni fattar ju själva!!!!) känns som att det kommer bli ganska awesome och så där!!!!! sen lite senare i mitt liv så ska jag vara en uggla som bor på Operan och sen ska jag bli deras Opera uggle spöke, antar att dom inte har så många sånna så jag behövs! aja nice är allt från och med imorgon när jag har jobbat klart all övertid för veckan, synd då att man inte får betalt...meeeeen det gör ingenting för man blir smart av att gå i skolan och det är ju kalasbra!!!!
.

förstår du??

borde skriva tråkiga rapporter men hittar på kuligare saker istället. disciplin<3

JAG HAR KYNTIT DOM DÄR ROSETTERNA!!!!!! FÖRSTÅR NU HUR COOL DET ÄR?!?!?!?! yottacoolt!
.

jag ska åka vasaloppet...

jag ska det!!!!
försökt plugga idag utan särskilt mycket framgång så när pappa frågade om jag skulle med och springa kunde jag inte skylla på plugg eftersom jag ändå inte pluggade. ända anledningen jag hade var opepp men det är en dålig bortförklaring så jag sprang i det fina höstvädret. Nu ska vi till mormor och äta och så...myyyyyyys!!! igår var också mysigt, alla mysigheter på en dag! brunch, baka, äta och bowling med nära och kära.
H.Ö.S.T.L.O.V.<3
glad chjey
.

fredagsbra

snart kommer det stadsbor hem till mig! wiiieee
.



fin utsikt

himlen är vit som mjölk och jag ska ta en promenad. det har blivit många sådana denna vecka på verierade ställen. de föregående har  haft destinationer att landa på men icke den här, den är destinationslös men tidsbegränsad. ett halvt sommarväder är det ute eller kanske till och med lite mer än ett halft, terrakul och bra.
Heiidoo
.

RSS 2.0