banjo

inte tillräckligt trött för att sova men tillräckligt för att natthumor ska vara bland det roligaste som finns. gör försök till att plugga men det har inte riktigt passat in idag faktiskt (pga flera faktorer). idag har jag också inte brytt mig om att människor tittat lite skumt på mig när jag cyklade hem (även detta pga ytterligare fler faktorer). nästa vecka blir nog cool för jag ska till operan (leende på läpparna alltid då man säger eller tänker de fyra sista orden innan parentesen( det första av de fyra kan man byta ut till vi och man blir ytterligare ett uns glad)). tror nog att jag kanske ska gå en bit imorgon...ja.
.

jag älskar

jag älskar vind
jag älskar sol
jag älskar höst
jag älskar söndagar
jag älskar färgglade löv
jag älskar mitt rum
jag älskar frukt
jag älskar att dansa
jag älskar fin musik
jag älskar flätor
m.m.
.

definitionen av perfekt?

känner mig inte särskilt finurlig och låter tidningar tänka för att jag ska slippa. även insett att jag vägrar planera min framtid verkar det som.
springer efter mina tankar, har dålig kondition så jag hinner inte ikapp. synd bara att de så sällan stannar för att vila.
jag tycker om fixidéer och känner mig nog allmänt slumpmässig...
.

sticka...

sitter och lär mig en redovisning inför imorrn kombinerat med att läsa lite engelska texter. på grund av att jag sov för lite natten till idag så har jag varit något sorts zombie spöke som glidit runt i skolan men nu så är jag pigg...det suger ju en del. kom precis på lite så där slumpmässigt att jag skulle vilja veta hur en värmekamera fungerar, jag menar hur ser man värme?? jag ska nu skriva en prioriteringslista och sedan sova eller något sådant.
.

jag förknippar inte gnuer med trötthet

trött som en...(gogglade "trött som en" för att se vilket djur som kom upp som förslag och det ända som kom upp var gnu vilket faktiskt var de ändå djur jag inte hade velat avsluta den här meningen med av någon skum anledning. så for tanken genom mitt huvud precis innan jag skrev in det "inte gnu inte gnu") gnu. nej inte gnu! trött som en sömngångare (lamt men bättre än gnu!).
I övrigt så vet jag vad jag måste göra och så har jag sovmorgon och tror inte att jag kommer kunna sova och så vidare och nu snurrar det lite grann och jag känner att jag är för trött för att skriva här nu.
.

vi kör

imorgon ska jag leka med legobitar på skoltid och så tänkte jag har min nya fina jacka på mig till skolan meeeen eftersom vädret påstår att vädret ska bli blött, hela tjugoen millimeter blött så får jag nog dra på mig regnjacka och kanske till och med regnbyxor om det vill sig riktigt blött. eller så tar jag bussen, med jag vill nog cykla tror jag...
.

lär mig saker som jag aldrig kommer att få göra sen?!

fancy håruppsättning med tre hårnålar och en tofs och ny jacka och solglasögon...kände mig lite cool då. nu är jag opepp till dagen och kvällen och ska kanske ta mig i kargen och städa och så. försöker bli lite mer pepp genom att lyssna på ett band som typ upphörde att finnas igår...
rent allmänt så känner jag mig oorganiserad med två o:n för att jag är motsattsen till organiserad med bara ett o och med det menar jag att jag är överallt och ingenstans men mest överallt tror jag. och så har jag svårt att prioritera, har liksom inte hunnit tänka så pass mycket att jag hunnit prioritera saker och ting, allt går lite för fort...

nödvändig skit

imorgon måste jag vara med på det där årliga skolfotot...och de var nog typ allt jag hade att säga...och typ Bara För Att.
.

busiga fåglar

den traditionsenliga kräftskivan gårdagen till ära och idag så tog jag en tur till innerstaden för att införskaffa lite saker som jag saknade och behövde. passade också på (läs jag orkade inte cykla hem så jag satte mig på biblioteket) att läsa lite tidningar på deras fackavdelning och drömde mig bort litegrann. hunnit med att fika hos mormor och dammsuga huset också.
har fått för mig att tycka om webbkameran på sista tiden och missbruka den en aning för att sedan trackassera bloggen med de fina bilderna...
poserar med nymålade orangea naglar och min fiiiiina blåa filofax som jag fick med mig hem från Mallorca (som min pappa spyr på för han anser att en telefon kan sköta kalendern åt en) men den är såååååå fin och jag har faktiskt planer på att använda den när den träder i kraft 2012. och lite bubblor som påminner mig om hur mycket jag önskar att jag hade lite såpbubblor och att jag precis nu ska skriva upp det på min vill-ha-lista som är ungefär fem gånger längre än min jag behöver lista och med min ostabila ekonomi så är vill-ha-listan i princip önskelistan till jul...
.

...?

.

...!

.

möblera om är alltid kul, gör det när du är uttråkad

jag är in need of spotify premium då jag bara har ca tjugo låtar on maah phone som jag har tröttnat på (som dessutom var dåliga eller sönderspelade from the begining) och eftersom jag åker en del buss just nu så har jag alltid hörlurarna på när jag inte åker med någon bekant. så alltså spotfy for min phoniie måste fixas omgående.

i övrigt så tycker jag att flätor är kul i alla former sorter och utstyrslar och känner att det är konstigt att jag inte har skola som hänger över mig trots att jag inte var så där hemskt länge i skolan idag, skumkänsla - känns fel på nått sätt fast bra dårrå.
misslyckade bakverk kan smaka bra ändå.
.

allting är så ljust

musik får mig att flyga
skolan suger energi men inte alltid bara lite
sjukdommar suger
böcker är mysiga
dagen blir kortare än vanligt
armen är klottrad på
och jag kan nog inte vara sur i mer än trettio sekunder i taget.
plus att jag är trött men vill nog inte sova fast jag egentligen vill det, älskar mitt tycke...
förkärlek till klippor och solnedgångar och synen av hav men hatar fiske
.

these days

finns det något ställe där det är sensommar/förhöst/höst året om?? om det finns så skulle jag vilja dit för luften är så frisk och löven får fina färger och kläderna är fantastiska och téet smakar som godast och det är mörkt om nätterna och musik låter som bäst och nya projekt drar igång och det regnar lite härligt och solen lyser så starkt och jag är så glad.
förkylningskurshelg med allt vad det innebär.
.

Randomness is the random shit of shitness random

ni vet när man är duktig och käkar precis efter talriksmodellen och det är gott och man känner sig dunder nyttig och bara tillfreds med att man gjorde rätt...så känner jag idag fast med allt, lite skola, lite umgås med en gammal vän och uppvakta en födelsedag och gå lite grann och öva på att manövrera en bil och sjunga lite och mysa i soffan och under hela dagen vara fredagsfin och stöta på vänner och bekanta lite här och var för att byta några ord eller bara nicka lite trevligt för att sedan bli glad för man inte sett denne bekant på länge och vädret förgyllde dagen något alldeles extra med svinstark sol, vind och sval luft. kort och gott en perfekt dag.
.

time för some seriöst thinking

host host ont ont i i halsen halsen osv.
finfredag imorgon
nyklippt efter lite krångel
nostalgi trippar och trasiga naglar.
.

RSS 2.0