Kalium

försöker tänka på annat. försöker stänga av och glömma bort fast jag inte borde. jag borde inte skjuta upp det och försöka glömma det förstunden. jag borde ha dåligt samvete för det nu. inte sen! blääää kul fredag jag kommer få.
blääääää
.

igen.

som vanligt så tröttnar jag på hur saker ser ut så nu fixa jag bloggen igen...! vet inte om jag vill ha den sån som den är just nu men vi får se.
.

.

MÅSTE BLI EFFEKTIV NUUUUU!!!
.

typ as nice

Jag är glad! Alltså jag är verkligen lyckig! De finns en anledning till de också...jag har hamnat så himla rätt! Jag gör de som jag tycker är absolut roligast i hela världen...iochförsig så har jag inte provat allt...men jag är ganska säker på att jag inte tycker att någonting är mer underbart än att dansa och vara med i musikaler. Jag vet det här för att jag lägger ner nästan all min lediga tid på att dansa eller repa. Jag har aldrgi lagt ner så mycke tid, själ och hjärta i någonting annat! Jag vet seriöst inte hur jag skulle klara mig om jag inte hade dansen och stämningen som lever med musikalerna...den är så obeskrivligt undebart! Jag ska jobba med det här när jag blir stor. Jag ska hålla på med det här nu. Jag älskar det här!
.

dag

första dan i skolan efter sportlov och tre veckor prao. de är konstigt va lätt man kommer tillbaka till rutinerna. Det tog bara några minuter innan man var tillbaks i de gammla gängorna. Ikväll blir det dans.UNDERBART. jag har varit tröttflummig idag utan att vara trött eller så har jag bara fått konstig humor på sista tiden...förmodligen eeeerää sååå hehe!

.


punklighet

va punktlig jag är idag! jag hade bestämt att min rapport skulle vara klar klockan ett idag, bara exakt åtta timmar senare är den klar. bättre sent än aldrig iallafall hehe!
.
en till sak med punklighet...nu har jag åkt samma buss i tre veckor på morgonen och jag har gått hemifrån precis samma tid varje dag, det är kanske etthundrafemtio meter till min bussstation och jag svänger på två ställen och i den sista svängen mötte jag ALLTID  samma människa som var ute och gick med sina hundar. Visst man är ute och går med sin hund på bestämda tider men asså vi möttes på exakt samma ställe varje dag...DET är punklithet!
.

S

  • det luktar vaniljsocker i hela huset av nån anledning.
  • jag hoppar runt här hemma
  • det finns så mycke tid idag
  • klockan är halv sju och de är ljust ute
.

utsuddade linjer men ack så skarpa

de här med människor och att vissa fungerar ihop och andra skär sig totalt. Att alla är så olika...hur? de är jättebra och så att vi är så olika för det för utvecklingen framåt men asså HUR? jag ogillar när jag kommer på något som jag inte kan svara på, i de flesta fall hittar jag på en egen förklaring som funkar för mig...men nu kommer jag inte på någon, mina tankar är liksom slut. Var hittar man ett ställe där man kan fylla på med nya tankar? vad gör man när tankarna är slut. jag vet att dom kommer tillbaka imorrn, men de är jobbigt att leva utan dom.
.
min ända tanke. var kan man få reda på varför vi är så jävla olika!? vem fan kan svara vettigt på den frågan? hur?
.

morgonstund har guld i mun

jag älskar lördagsmorgonar!
chess soundtracket på hög volym, amerikanskapannkakor med sirap, te och vårsol = bra start på en lördag!!!
.

And she lived her life with so much to say.

våfflor sista kvarten på våffeldagen! ABSOLUT.
.

fel ord. jättefel

asså fin-dag
asså panik-dag
asså stress-dag
asså kaos.
Mitt hjärta stannar här! jag dog! jag dog igen. det blev en fint kaosig dag med nötter till lunch och black outs men de är ju fina minnen lite. ja.
slut eeh ja. bläää
men mest va dagen fin mest.
alla förstår.nej. men skit samma hitta på nått så att de make sense to you liksom.
.

bla jag bla

jag gör de jag vill och ingen tvingar mig till något annat. De ända problemet är att jag inte kan stoppa mig själv förens de är lite försent...för de är sån jag är, jag hoppas alltid att de ska bli bra och vända mirakulöst men de har de aldrig gjort. Fast egentligen är de inte en så stor grej för mig, de är mest dom andra jag är orolig för...eller inte orolig utan jag försöker hela tiden tänka på hela grejen och se till att de inte märks framifrån...det är prioritet ett! De låter fan idiotiskt om man ska se det från ett lite mer egoisktisk perspektiv. Jag kan inte se de så för det andra är viktigare för mig! Jag kommer i andrahand i dom här situationerna för helhetens bästa. Jag kommer inte att ändra mig för de skulle jag må dåligt av. Att ingen tvingar mig gör nog att det går bättre än vad de skulle kunnat gjort, att jag gör precis de jag vill och har hamnat precis exakt rätt i världens bästa pussel gör att jag kan skjuta allt sånt åt sidan och fokusera på de bra...jag är aldrig orolig för mig själv för det är vardag för mig litegrann...de är dumt att de är så meeeen jag har vant mig och så är de. Jag mår bra och gör allt jag kan för att allt och alla andra också ska göra de!
.

little things

vissa små saker bara förgyller ens vardag! de kan vara riktigt små saker...som några korta ord eller en liten händelse som inte är någon stor grej men ändå gör dig lycklig resten av dagen. Sånna små grejer är ju inte ett dugg svåra att genomföra...man berättar några små fina ord som man verkligen menar eller gör någon liten små sak för någon. sånna fina små saker gör mig lycklig!
.


Livet kommer aldrig att bli mindre kaos.

.

självklart.

  • klart att man ska bli sjuk efteråt...så ska de ju vara liksom, den smällen får man ta!
  • klart att min framtid är fulländad med typ världens bästa plan!!! JL
  • klart att jag inte gjort allt jag skulle
  • klart att man inte hinner med
  • klart att de går segt...eller så har man blivit lite fartblind på sistonde
  • klart att man är trött!
.

Fångad i nätet eller Alla vi som hatar frida

Nuuuuu har jag hunnit tänka ikapp en liten del av tankestrejken som pågått i ca två veckor. De känns bra och så men då börjar man tänka på tunga och sorgliga saker också men de måste man också faktiskt!
.
Och nu har det på riktigt tagit slut alltså verkligen på riktigt tagit slut...detta innebär att jag inte kommer att träffa världens absolut finaste grupp människor kanske någonsin igen...iallafall inte samlade på ett och samma ställe. Alla tillsammans var som det hemliga receptet till de du tycker är godast i hela världen och varenda ingrediens behövs för att få det att funka och allt i rätt mängd.
Vi slutade på topp.
.

Jag tvekade inte en sekund

dom flesta börjar vakna till liv vid den här tiden på en lördag...själv var jag uppe innan tuppen klockan kvart över fem. Jag vaknade av mig själv och sen kunde jag inte somna om så innan halv åtta imorse hade jag hunnit titta klart på en hel film. De var en fin film som jag såg, väldigt mycket nostalgi och fina minnen från den!
Idag har jag hittils varit vaken nästan sex timmar så nu ska jag börja snickra på en teknink rapport.
.
En sak som är värd att nämnas tusengånger om är att Anders och Andreas ÄR världens bästa vuxna och att alla borde förstå det!
.

krokodiler, promenader, sånger och raketer som förgyllt veckan

jag har gått upp kvart över fem tre gånger den här veckan, jag har gått hemifrån klockan sex tre gånger den här veckan och trallat ner till The crazy Culture var av två gånger med superwoman...jätte fint!!!
veckan har varit underbar och jag har hunnit med en väldig massa saker...här kommer ett urval utav dem:
fångad i nätet, finfin fika med elin, promenader, sett ett genomdrag med akterna i fel ordning av en föreställning som kommer bli så ruggit bra att folk som sett den kommer att ha gåshud i en vecka efteråt!, fått en sticka, varit mycket morgonpigg, dansat massa, svabba scen...jag har till och med hunnit med att bli så yr att jag inte kunde stå upp!
.
veckan har varit den i särklass bästa i år!!! alla människor är sååå fina, omtänksamma, underbara och fantastiska! några undantag som gjorde veckan lite mer känsloblandat men de gjorde dom fiiina sakerna ännu lite finare på något oförklarligt sätt som inte alls går att förklara för att de är så ologiskt men de ligger änå liiite sanning i de eller ganska jättemyckesanning.
.
Imorrn så ska jah kolla in de två sista förestllningarna, den första med elin och sen så ska jga se den sista och sen så är de eftermingel som brukar vara lite fint och mysigt. På den dära sista dagan av den här helgen så ska jag åka med la famillia till gälvle för att fira kussarnas födelsedagar.
.
haha hej roman inlägg men men så kan de bli ibland!
Woup woup Nu kör vi!!!
.
Juste far min fyller år imorgon och jag har en fin present till honom som han kommer att bli glad över och de är fint! så Grattis till världens bästa pappa en timme och femtio minuter i förskott!<3
.
P.S. Jag stavar som en apa men så får de vara idag!
.

det är sorligt

Sista föreställningen avklarad för mig....nu får man tillbaka sitt liv och de är jättetråkigt!!! jag vill att culturen ska var mitt liv i mer än två veckor åt gången...det är alldeles för kort tid!!!!
.


jag ska gå

jag sitter och dricker te klockan 5.41 på morgonen...de är ju trevligt för en morgonpigging som mig! snart ska jag vandra till jessica och sen ska vi trava vidare till stan!
.

finns de ingen planet där tiden går liiiite saktare??

jag är ganska jätte trött...men de är bara att bita ihop! Allt går så himla fort just nu...jag skulle behöva stoppa tiden en stund för att hinna ikapp...men de funkar ju inte heller. jag har inte tid att sitta här nu...bläääää!
.

Utveckling till det bättre eller är alla dumma i huvudet??

  • ibland är jag dum i huvet
  • jag älskar alltid att dansa
  • jag börjar undra hur jag tänkte när jag valde
  • och om jag borde byta riktining??
  • jag gick till stan kl sex imorse...somliga tycker att det är lite skumt men jag tycker att de var skönt med en morgonpromenad!
  • nu ska jag tagga för ännu mera dans!
.

Mitt huvud dansar.

jag måste jobba med något sånt här när jag blir stor! de är ju de absolut bästa som finns!!!
.

mitt drömland är min verklighet

ååh va underbart allt är!!! premiären va typ as nice och det är himelskt!!! imorrn ska jag dit bara för att de är trevligt...jag kommer nog städa en massa men de gör inget bara för att det är himlen på jorden som jag ska städa!
.
Jag svävar på moln
.

hög

den här veckan har gått precis lika fort som ett tåg man möter när man sitter på ett annat tåg. Ni vet när två tåg möts så går de ju liksom jätte fort! Veckan har varit så snabb och intensiv och überrolig att jag inte har hunnit tänka ett skvatt fast jag förmodligen tänkt mer än aldrig förr!
Imorrn äre premiääääääär och de kommer bli alldeles jätteunderbart och så!!!
Culturen är de bästa stället på jorden! av den enkla anledningen att man blir hög av stämningen som finns inpregnirad där! den är så himelsk och så fantastisk och allmänt underbar! även fast jag gick upp kl 6 imorse och har verkligen hållt igång HELA dagen så for jag ändå runt och fixade kl 21.30 på culturen och de va bara den där magiska luften som finns i byggnaden som höll mig igång!
.

ser inte hör inte kan inte prata

städar upp på vägen så att jag kan springa!
.

no one cares and you know it

vill sova
.
tänker sova
.
sover
.

it is over

imorrn ska inte jag till skolan som dom flesta andra...jag inleder min tre veckors praktik imorrn. jag är lite kluven i om jag gillar det eller inte...
positvit:
  • slipper skolan i tre veckor
  • kanske får bättre schema eller va man ska säga...
  • slipper plugga över huvetaget
  • jag kan in your facea alla som inte har praktik med att jag inte behöver gå till skolan:)
negativt:
  • pendla
  • kommer sakna vännerna i skolan!!!
  • måste gå upp tidigare
hehe de verkar som att positvit vinner. De blir väll skönt med ett avbrott från skolan men jag kommer sakna vännerna mycket mycket ju!!
.

jag kan iallafall lyssna på musik samtidigt!

  • städa
  • packa
  • städa
  • städa
  • tråååååååkigt!!!
.

de va länge sen jag va här...undra varför?? Åhh juste:(

jag insåg idag när jag var på stan för att hämta mitt busskort varför jag inte varit på stan på ett tag. De va förmiddags och då är typ inte så mycke människor på stan så jag tänkte att jag kunde ta ett varv i butikerna...men de skulle jag inte ha gjort:( jag kom mirakulöst hem tomhänt men ack vad mycket fint jag såg...så nu är jag nere bara för att jag inte kan köpa allt fint eftersom jag ska använda pengarna till annat (dock roliga saker, men ändå!!!) det är fett sad!!!
.

-titta!!! -jag kan inte! -varför? -jag kan inte vrida på huvet just nu!!!!!

efter riktigt blåa blåmärken, en hel del snowboard åkning, hockey och lite mer hockey, grrrryyyyymt väder, trysil, granbacken, chiiiiiill, masssor med sova, relativt mycket tid spenderad på vägen, en skidbacke i huvet och en nacke som gör dödande ont så är jag hemma från stugan min. det har varit jättemysigt och roligt och fint och så även fast jag kom hem som en handikappad. En riktigt bra början på lovet!
+ Jag börjar misstänka att skidorter har någonting emot mig som dom inte berättar på nåtot bra sätt...dom liksom bara slår mig :( fast jag kan ändå inte sluta gilla dom. dom är ju så oemotståndligt fina och inbjudande!
.
Nu ska jag gå och dö med min nacke i sängen framför ett filmmaraton!
.

RSS 2.0