kameler

jag känner ingen smak för jag känner ingen lukt för jag har dragir på mig en praktförkylning och ska lära mig saker på stockholms kungliga opera i två veckor senare i höst och blir av med datorskärmar tillfälligt och blir även av med klipptider på grund av inte mig.
har en stor bokhög på skrivbordet som jag har en ambition att ta mig igenom men vi får väll se hur det går.
.

jag ser gula blad precis utan för mitt fönster

svarta naglar, sticka rosetter och té. mycket bra kombi
.

weird

som utlovat blev gårdagen just vansinig. segern som AAs änglar frambringade var välförtjänt och priset i form av äcklig choklad smakade underbart (ni vet så där gott som det bara kan smaka om man verkligen verkligen verkligen förtjänar det man äter även om det inte smakar gott på riktigt) rättvis seger smakade det. roligt bör ju sägas att jag hade också, så roligt att jag missade att jag hade hemskt ont i halsen trotas gapande och skrikande. och under kvällen fortsatte jag prata och prata men nu får jag nog vara lite tyst i typ tio timmar eller så. 
himmlen blinkade ganska så mycket på den tidiga morgonen men jag var trött och ändast konstaterade att himmlen var glapp innan jag valde på ett undermedvetet sätt att sova videra i många timmar. 

Duvor.
.

små små glädje ämnen som skiner genom dåliga dagar

tillbaka som en zombie med fina planer för det närmaste året och söta lite mindre människor. resan var mycket trevlig och varm. dagens trötthet var så trött från min sida att den smittade av sig till andra i närheten. sova sova sova massor med sova och fortsätta med sova för morgondagen blir vansinnig.
.

Läkerol så det räcker i ett halvår.

ja nu åker jag mot solen ett tag. alla som blir kvar hemma får ha det mycket härligt ni också och även de som kanske inte är hemma får ha det bra för det tänker jag ha.
den obligatoriska resehatten är på och jag är redo för boarding (okej jag är fortfarande hemma men jag är redo ändå)
.

Du kommer med solsken till mig du kommer med solsken till mig.

imorgon tar jag ytterligare en gång mitt pick och pack för att försvinna från västerås en liten stund. Mallorca är destinationen (se väderprognos i inlägget nedanför detta). Det ska bli ganska trevligt tror jag. Väskan är packad, alla problem är lösta och naglarna är målade. ingenting kan gå fel (såvida vi inte glömmer kameran kvar in huset).
.

det här ser helt OK ut.

.

två steg från paradise. bokstavligt talat om stegen är räknade i dagar

spontan sydde en klänning med eminent (låter lite skrytigt, jag skulle kunna använt ett ord som t.ex. hyfsat eller någorlunda men jag ville så hemsk gärna använda ordet eminent för det låter så proffsigt och coolt!) resultat. och så målade jag mitt kakfat vitt vilket resulterade i en utsökt (classy ordval!!!) framgång sett ur kakfats perspektiv.
gårdagen till ära rotade jag runt bland mammas gammla kläder och fann det mästerligt perfekta paret shorts som någonsin skådats.
0. Webb kamera kvalitet <3<3<3333333
1. Ny sydda klänningen
2.Mitt älskade kakfat.
.

i can feel it in the beat

ett antal nyanser ljusare hår borde gå och lägga sig nu trots påtaglig pigghet. hon måste sova nu eftersom hon hade tänkt gå ut och ta några steg på morgonkvisten.
ps. stay excellent. ds.
.

system som inte fungerar

äntligen har jag mitt kakfat och så fiiiiiiiiiiint det är ni skulle bara veta! min ögonsten hihi
analyserat sängar och fastnat i den djävulska trötthet som bussar för med sig.
film för de icke tänkade gäller i mitt rum ikväll.
.

det ska vara så mycket moral att det blir dubbelmoral!

till skilnad mot de flesta som är jämnåriga med mig tycker jag inte om att sova länge på morgornarna om jag får utan jag går upp senast halv nio och det är ju så skönt för jag får väldigt mycket avklarat innan folk hinner vakna. och så finns det ju inte så mycket att göra på förmiddagen om man inte har något jobb och de övriga som inte har det sover.
IKEA med min gammla basgruppskamrat och nuvarande vän senare ytters kuligt!
.

Cup Cake Night med Karin

bra dag fin dag och som vanligt uppe med tuppen, eller en timme efter men ändå ganska så tidigt!
tiden rinner iväg lite grann känner jag, mycket att hinna med lite tid...
sen åker jag till solen i en femdagars period med de som bor i samma hus som jag
jag skulle vilja cykla till stugan med min damtralla snart. det tar nog ungefär två dagar att cykla dit.
roddade runt med möbler i mitt rum igår och jag tycker inte om de nya anletsdragen fast jag ändå tycker om dem. dilemma liksom
jag vill nog köpa lite garn och sticka mig en halsduk tror jag.
mästerverk.
.

don't drink and fly

hemsk tragedi det där med de fyra fåglarna. men de hade nog ätit jästa bär så allt stod nog inte rätt till i skallen på dem. och nu är årets första kräftskiva avklarad också, för några dagar sen kändes det som att det var jättelångt kvar till kräftskivor och nu är de här och det betyder att hösten närmar sig. ME LIKE. jag har gjort lite för många knop än vad det är tänk på två dagar så imorgon ska jag hålla det på en lagom nivå eller förmodligen lite under medel.
.

jag hör röster när jag tänker alltså aldrig

uppe med tuppen. och idag står målning på tapeten (hahaha ganske lame ordvits men jag va ju tvungen att skriva hahaha efter för att liksom visa att jag förstår det själv för annars skull men kunna tro att jag inte fatta min egna lame ordvits och då skulle jag verka dum och jag är faktiskt helldre lame än dum.) massor med målning ocg slipning och bakning fulklspäckat sådär.
.

du skulle inte kunna gå genom sahara utan att springa in i ett träd.

idag är jag en aning gladare än igår! lite mer uppåt och effektiv. gick upp tidtgt underbart väder osv. och så illa är det ju faktiskt inte att ha sommarlov tjugo dagar till. right now sitter jag och ser på en film på tv fast det är reklam och jag fuderar vad som rör sig i vissa reklamskapares hjärnor, asså det finns mycket smart reklam och genomtänkt men själva grundtanken är helt sjuk ibland om man tänker efter. heheh
.

bittert inlägg med EN possitiv mening

jag är trött och jättetrött och lite små butter för att jag inte vet vad jag vill med lite små grejer men ändå blööäääääääääääää. mysfika hos stadsborna för en utav dom ska bli stadsbo på andra sidan atlanten i ett år. och så orkar jag inte ha så mycke mer sommarlov för jag är lite trött på det och bläääääää och så tittar jag på allsång en timme fördröjt och det känns som att det är flera veckor fördröjt och inte sommar längre fast det är bra varmt, väldigt varmt faktiskt. asså åååååhhhhh vad är det med mig????!!!! bläääääääääääääääääää.

Då skall du dansa på min grav.


RSS 2.0