what to do???'

huvudet är tomt och jag borde städa mitt rum eller fixa min byrå meeeen jagg vet inte vad jag vill göra med den...gul? blå? mintgrön? tapetserade lådor?? eller hel vit??????? det här är det ända jag tänker på just nu om jag nu tänker. gaaaaahh jag blir tokig på att jag inte riktigt vet vad jag vill.....!
.

tokspel

i vårat skafferi trycker vi in mer och mer té av olika smaker och sorter som om vi trodde att det kommer ta slut innan hösten. ett höstlager liksom. denna uppbunkring får mig att längta till hösten vilket borde vara en aning förbjudet och så men jag har så mycket att se fram emot! visst äre skönt att inte göra många knyck eller bara det man vill hela tiden men i lagom mängder. jag saknar rutiner och slaviskt skolarbete (jag vet att det är förbjudet att säga så meeeen jag kan inte låta bliiii) jag saknar träningar och att tvinga sig upp ur den oemotståndligt sköna varma gossiga sängen för att masa sig till skolan. och höstkläder och mysiga halsdukar och vantar och löv som brinner och kyliga nalle puh stormar som man i hemlighet älskar fast man fryser som tusan. jag saknar så många människor och att aldrig hinna måla naglarna för att jag är för upptagen med resten av mitt liv. okej det sista saknar jag inte för jag älskar fina fixada naglar. men det finns så mycket att sakna.
det finns några saker till som jag vill hinna med innan sommalovet är slut men sen kan det få bli höst bums.
.

gift time

mycket trevlig kväll! personalen tackar<3 nu behöver jag sömn omgående.
.

lata dagar och en trasig volleyboll som ligger på gräsmattan.

uppe med tuppen. 700.
en grävling kröp runt vårat körsbärsträd igårkväll. den var liten och söt och gullig och så med de bitts väldigt hårt har jag för mig.
ett fint rosa streck har jag fixat på min hand för jag tydligen inte hade förstått att en stekpanna är mycket varm på utsidan också.
solen var hemskt trevlig mot mig idag. hemskt trevlig.
jag gjorde några tappra försök att dansa i gräset på morgonkvisten då det fortfarande var daggtäck thihi.
knytis picknick later idag iiiiiii.
och halvlama ansträngningar att bleka mitt hår en aning.
.

800

ps. jag önskar mig rutiner. ds.

beslutsångest slutade som vanligt med kladdkaka.

ja jo om ett tag kanske jag ser rätt illa då mina ögon växt klart. för så är det, jag är så liten att mina ögon inte har växt så det räcker och blir över eller om det är tvärt om om man nu tänker vara närsynt. alltså jag menar att jag inte minns om ögat är för lång eller för kort när man är just närsynt och om det nu tänker bli för långt så är det det jag syftar på när jag säger räcker och blir över men om det nu skulle vara så att jag misstar mig och man är närsynt om ögat är för kort vet jag inte hur jag skulle uttrycka mig fast jag tror ju mer på att ögat planerar att bli för långt eftersom jag informerades om att det kan bli värre när ögat har växt klart och när saker växer tror jag bestämt att de inte krymper men jag kan ju missminna mig på den saken också.
annars så snurrar huvudet mer än vanligt och jag börjar bli beroende av saker fast mest bra saker så som all kärlek och tid som jag lägger ner på mina frukostar och alla ord och meningar som formar böcker som jag har svårt att slita mig ifrån men så blir jag hemska snurrig av beroendet av att undvika städa mitt bombnedslag (nej det går inte att kalla det för mitt rum för stunden, det gå bara inte). och så vill jag ha mitt kakfat.
.

man behöver inte ens titta för att kunna identifiera ljudet av en Bond film.

sjugare check. morgondagens destination brohof seeeeeen är jag nog hemma ett tag. tror bestämt att mitt rum saknar mig.
.

han satte stolen för handtaget för att det inte fanns någon nyckel och det fylde ju sin funktion

om nu himmlen kan hålla uppe de där molnen som var fulla med flera ton regnvatten och klarar av de ilskna blixtknallarn så borde ju den kunna lyfta mig också faktiskt. hur som så blir ju böcker iallafall färdig lästa dagar som denna.
.

det här är ett smart ställe som gör att man får svårt att vakan

min surmulenhet behövdes inte särskilt mycket idag men så trött som jag är nu tror jag inte jag har varit sedan sportlovet tror jag. dödstrött. dödstrött med solsting.
.


marsmallows är inte goda utan luft

chillar i stugan samtidigt som jag kollar på engelska verisionen av wallander och underhålls en aning för att de uttalar svenska namn och städer så knasigt. imorgon ska jag gå runt i fyra timmar och vara tjurig inombords över att jag borde tränat mer så jag kunde spela bättre för för lite har jag spelat iår det är fakta. utåt tänker jag iallafall försöka hålla humöret uppe såvida ingen börjar spela ny musik för då tänker jag låta folk veta vad jag tycker om det och drar nog mer mitt dåliga golfspel på köpet.
.

slaktgris

harry potter säger bara det.
och nu är det slut. bara så där.
bra avslut blev det hur som.
bra.
.

allt som inte fungerar på en räkmacka.

nu har jag varit ute och res en rätt bra tag. en västkust tripp med många destinationer blev det, vi var i göteborg, halmstad, båstad, torekov och bjärred. bra bra kul kul fint fint. en dag i västerås och sen vidare till sjugare. packa om bara.

det går framåt

när man inte är på peace så får man väll nöja sig med the
ark som va gansk fantastiska och allmänt bäst osv magiskt bara och vilket avslut!!!
förövrigt är jag ganska danssjuk. spenderar mycket tid med att kolla på dansfilmer och sytycd och dör hela tiden för dom är så fantastiska och bäst. aaaaaaaaahhhh. hoppar självklar runt själv och slår i allt och alla på grund av min fantasktiska kontroll och våra dansanpassade rum.
.

serier är beroende framkallande.

jag och min bror har startat ett dagligt vattenkrig mot varandra. detta går ut på att när det passar som bäst och man råkar ha ett vattenglas i handen som är minst halvfult så slänger man iväg det på sin motståndare. det finns inga motiveringar till varför man slänger vattnet på sin motståndare i detta krig men det har blivit en liten del av våran vardag den senaste veckan.
förövrigt så gick min vän solen som jag hitils umgåtts med idag och gömde sig bakom ett stooooort blå vitt grått moln. jag saknar min vän solen och blir hemskt ledsen på de elaka blåvitgrå sakerna som tar mitt sällskap ifrån mig sådär.
.

RSS 2.0