Danse moderne

La danse moderne mise beaucoup sur le rapport unique de l'être humain envers son corps. De plus, la relation entre le corps et l'univers terrestre qui l'entoure est très exploitée. Les chorégraphes font souvent l'éloge de la beauté des corps et les utilisent afin d'exprimer des sentiments profonds. La compréhension d'une chorégraphie moderne repose presque entièrement sur la perception du spectateur de ses sentiments. Au lieu de montrer une technique et une esthétique parfaites, la danse contemporaine montre le réalisme de la vie et de tout ce qui la rend unique.
.

KJU - förkortning för kronglig jävla uppgift

gårdagens utmattning visade sig hänga kvar även idag med mycket mer kraft vilket resulterade i en tupplur som var svår att ta sig ifrån. nu för tiden har jag mycket att räkna ner till och det är ju bara super, bla 2, 21, 11, osv osv. mycket kvar att göra på kort tid men nu är de nära. har egentligen mycket att säga och tycka men orken att uttrycka det jag vill i ord finns inte för stunden.
.

slut

då va dansen avklarad för den här treminen och det är inte blandade känslor om detta utan bara en känsla, tråkigt! får jag inte dansa blir jag deppig så jag får väll hoppa runt för mig själv hemma hela tiden för att hålla humöret uppe. man blir sliten av helgen iallafall inte så mycket för dansen mest för småttingarna, dom är söta i början och när de är lugna men sen.......aja man får stå ut, det är värt det ändå tycker jag!
.


when I realised I could.

känns som att jag inte sovit inatt fast jag har de
känns som himlen är fin
känns som plugg är behövligt
känns som dansabstinenesen kommer krypande i förväg
känns som musik behövs för sunden
känns som jag vet en del sanningar
känns som att det är många känns som just nu
känns som det.
.♥

Spegel, spegel

idag ska nya blåmärken skapas!
.

står mitt i ösregnet

fredag, lyckliga fredag
.
typ lite dålig dag men det kan inte gå fel när de är fredag! taggar för föreställnings helg och pluggar lite grann. måste tänka lite på allt sen också, har inte riktigt hunnit med de på sistonde.
jag såg på en bra sak idag och där sa de att man borde umgår med treåringar för att lära sig att se världen eftersom de inte vet annat än att se saker för första gången. vettig filosofi lät det som, måste bara hitta en treåring att sällskapa med.
.
"titta man kan vika såsen!"

tiden går om mig som vem som helst som tycker att jag går för sakta.

man börjar se ljuset i slutet på stollen, det är en bit bort men det syns.
.

bara gör

skriva uppsats ska göras nu men först måste det obligatoriska pluggtéet göras (behövs endast dagar då det regnar eller är ruggigt) och så den absolut obligatoriska plugg musiken i from av Forrest Gump soundtracket!
Tack och hej här ska skrivas dikt analys!
.
åh juste! min bästa bror fyller år idag också så många grattis till honom på femton årsdagen!
.

ren och skär lycka

det här är nog den bästa födelsedagen jag har haft hittills! så vacker dag!
.
jag var födelsedagsfin.
klassen sjöng för mig sååå fint <3
världens bästa elin gav mig sjutton gudomliga dumle i ett sagolikt paket! tack elin!<3
fick ett mycket mycket fint besked från ämnet svenska idag och de gjorde inte dagen sämre. detta måste jag tacka bloggen för, mycket, för att jag har skrivit så mycket här så tack tack TACK och tusen tack!
förstunden njuter jag av min bemärkelsedag helt ensam i huset och sen ska jag på sista dansträningen för terminen och tänkte göra the most of den!
underbar födelsedag.
.

little child

man blir som en liten skitunge när det slår en att man snart fyller år, aså verkligen känslan av att hitta på nått bus och så blir man så där riktigtspralligt lycklig! de komiska är att jag förmodligen kommer hinna glöma bort att min födelsedag imorrn när jag vaknar...hehe de brukar bli så... .
jag är hemskt trött idag för jag gjorde ett genidrag igårkväll när jag skulle sova... min tanke:
" äsch jag behöver inte dra ner rullgardinen för de är ju mörkt ute!"
de är inte alls ljust ute typ kl sex på morgonen, nejnej!
aja ha den äran mig själv två timmar och sexton minuter i förskott!!!
.
.

några lögner.

mitt rum är städat
jag har gjort allt plugg idag
pigg som en pelikan är jag nu då
mina fina lila hörlurar står inte och samlar damm
sommaren blir vidrig.
.

inte mycket att säga

pappa tycks ha tagit över mitt elektroniska liv lite grann idag och ni har ett utav bevisen i inlägget nedan!
dagen har varit en bra dag! dansat på gatan, umgåtts en del med familjen vilket alltid är väldigt fint och mysigt och så spenderat ett antal timmar med en såå fiin rum-funktionär....haaa de är inte alla som får de, så de så! hehe nu har jag också sett nya pirates och kan meddela att den var bra. kanske bäst av alla fyra men bara kanske, jag är inte säker än om den första är bäst eller den senaste....
avslutar nu dagen på bästa sätt med jordgubbar och mjölk<3
puss och kram
.

Gästinlägg

Ja har datorn.... tror min dotter fast hon har helt fel tycket hennes pappa. Nu har jag datorn. Louise har en egen dator och den tycker jag att hon kan hålla sig till eller ...
 /M


problemlösning hos familjen erkers

mamma: ska vi ha potatis till fisken eller räcker de med grönsaker??
jag: asså ja är inte särskilt hungrig så skippa potatisen!
mamma: ja men frågan är hur hungriga dom andra är??
jag: men dom kan käka kakor!
mamma: ja de kan dom.
hahah problemet är löst!
.


några sanningar.

jag vill bo utomlands en tag senare
gräs är bedrövligt
jag har svårt att byta åsikt när jag väl bestämt mig...

tillängat dig.

nu äre inte långt kvar tills man kan trava runt och göra ingenting, man behöver inte ens trava om man vill. bara ingenting. inte. långt. kvar.

bokar om var dag, som i var........dag

ovanligheten sovmorgon dyker upp imorrn
funderar på att
grejsa lite ny musik till protabla telefonen
sova lite kanske
tänka lite
kankse andas en liten stund
och önska att jag var kvadratroten ur min ålder
så jag slapp bekymmer för ett ögonblick
skriva lite i min bok om tiden stannar
, minnas litegrann också.
.
"vem va jäveln som skicka länken"
.

tusentack Casanova

nej men vaddå spö regn
mitt korttidsminne = zero
beiga manchesterbyxor
blåmärken
himlen är spektakulär
göra ingenting finns inte
je veux
.

Two worlds

andas in siffror och bokstäver denna plugg söndag.
försöker lära mig saker utan överdrivet mycker framgång.
behöver en liten paus med jordgubbs milkshake
naglarna lyser
jag är en person som gillar att räkna ner till saker
typ så här: 36 dagar kvar!!!!!!!!!!
det mesta är speciellt
så man kan inte hantera det som det andra
det är därför mallar inte alltid funkar
det finns liksom ingen standard
proteringar är olika från fall till fall
tarzan soundtracket är ganska ljuvligt att lyssna på
om och om igen!
.

egen dag

luften är förorenad av små små vita tussar som flyger omkring och är allmänt irriterande och jag tror bestämt att de är med och bidrar till den i övrigt förgiftade luften en pollen allergiker andas in i sin lungor. det ser ju lite drömskt ut för de som inte påverkas så som en allergiker gör.
bortser man från luftföroreningarna så är dagen ganska fin, jag gör inte så mycket mer än att ta det lugn och ta dagen som den kommer. mamma och jag promenixade ner till vattnet och åt lite lunch och så har jag fortsatt kampen om att förbättra mina bilförarskills med framsteg må jag säga.
jag är lite matt från veckan och gårdagen och är sugen på att se en klyschig film ikväll för att bara slippa tänka men är det tölpaktigt att slopa eurovision som bara är engång om året för en film som består i dagar och år? detta beslut behöver ju inte en framförhållning på mer än någon minut så jag fattar det ikväll i sista minuten skulle jag tro
.

skjuta upp saker<3

varför är jag så seeeeeeeeg för?! jag önskar att det blir lov typ nu och så har jag en liten önskan om en aning mer tid och ytterligare en gnutta mer tid.
jag skulle vilja hoppa fallskärm, de skulle vara ganska fränt faktiskt.
.

komparera ALLA verb

dagarna går i ett och jag hinner inte andas så mycket, bara lite. jag är trött men nöjd, känner att jag har gjort ganska bra ifrån mig idag. och vädret ör så sommarigt och fantastiskt och man kan cykla hem med bara ben och linne, typ as nice.
.

en kvart tog en timme

söndagen har varit precis så underbar som een söndag kan vara! vakna helt utvilad, stooor frukost, baka med fiiiiiin barndomsvän och spela kort i solen och även hitta på lite hyss, dansa en del, träna mina bilförarskills och dö framför tvn för en stund, sedan lägga sig i tid med fina mönster på naglarna.
.

cirkulära cylindrar

dans dans dans dans hela tiden! typ as nice faktiskt.
bror min komfirmaredes idag, så fina små barn i kyrkan!
och så fira vi min födelsedag det är ju helt okej.
nu ska jag på dejt med min dator som tänkte visa en film för mig.
jag tycker att det finns många fina uttryck som tillexempel festföremålet och det är så mycket vakum i min mage att det snart blir ett svart hål. hihi trevligt trevligt!
.

rättning: stenar bantar om de inte får näring

segdag idag hjärnan var inte på top och det är ganska jobbigt att se alla sluta klockan elva när man vet att man själv inte fårgå hem förens tio över fyra, nu fick jag ändå sluta en aning tidigare men ändå låååångt efter de icke fransktalande.
I söndags upplevde jag den lyckligaste timmen i mitt liv. Det var sista tio på vår sista föreställning, halvtimmen efter och sedan cykelturen hem då jag minndes allt vackert från veckan och jag har aldrig varit så lycklig som jag var då. E.U.F.O.R.I.S.K.
Jag sitter i mitt nystädade rum och myser, har nog aldrig gillat mitt rum så mucket som jag gör nu. typ fulländat för stunden. det står fina blommor på mitt skrivbord som dock är smått vissna men ack så fina ändå.
Jag dansar mest hela tiden nu mera vilket orsakar blåmärken överallt och träningsverk så in i bängen! hade visst glömt bort hur ont det gör att dansa men nu känns det att man lever. Ska iväg och dansa strax igen och mer i helgen och ännu mer nästa vecka och ännu mer veckan efter de. älskar jag att dansa??...OM jag gör!
För övrigt så har jag ett sår på min högra fot som ser ut som ett bottenlöst hål och bredvid detta hål som har skapats av en klacksko finns två veckor gammal vit färg som inte tycks vilja gå bort, liksom en vit fläck som heter Arne på foten som jag får leva med lite grann men det ska vi nog klara jag och Arne.
.

sova på lunchen och glömma saker

whaaaat's up?! i'm tired, very tired. Actually so tired that i fell asleep on the lunch break. Och så hade jag engelska nationella som gick ganska bra tror jag. nu ska jag städa blääää!
.

absolut sista gången den här gången men det kommer fler gånger

nu är det inte långt kvar tills hela den här cirkusen är slut och det är ju alldeles jätte sorgligt för nu får man tillbaka sitt vanliga tråkiga liv iallafall i jämförelse med detta spektakel. jag måste dra detta sorginlägg varje gång för det är alldeles för sant. men förhoppningsvis blir det mera nästa år.
nu sk jag tagga för ikväll ska det bli storslaget!
.

RSS 2.0