Kappor

Jag missbrukar tillgängligheten av information på Internet och är snuvig av ingen anledning mer än att det känns som att det växer gräs (som jag inte tål alls) i min näsa.

I helgen har jag utflyktat och införskaffat en tjusig kamera.

grundämnet kakor

En sådan där bra dag när man slutar klockan elva och sedan provar balklänningar i ett par timmar. Detta kommer att upprepas eftersom det finns fler klänningar som väntar på att bli provade. Jag tycker att det är ett bra väder nu, sensommar är bäst samt Kent.
 
Nu ska naglarna mina bli kalasfina.

du är godkänd.

För första gången på länge är jag i mitt rum och myser. I tre veckors tid sov jag i gästrummet för att överhuvudtaget kunna sova och innan det var ända gången jag var i mitt rum var för att sova. Nu har det blivit fint och mysigt igen. Jag har liksom ett sjukligt behov av att möblera om och det var fyra månader sedan sist så det var på tiden att jag om dirigerade lite bland mina små möbler. 
 
Jag började skolan i måndag och so far har det varit en fin och väldigt rolig vecka. Min mysiga klass var lika mysig efter ett helt sommarlov och min studiemotivation var bättre än någonsin tidigare. Slutet är nära nu, eller asså det är ju åtta månader kvar men också bara åtta. Jag har massor med saker att se fram emot som gör att det åtta månaderna är uthärdliga och kanske till och med fantastiska. I slutet på oktober ska jag susa ivär till Vietnam i fyra hela veckor och när jag kommer hem är det snart bal och jullov och i februari kanske jag åker till Asien igen men denna gång på en riktig studieresa, ingenting spikat men jag hoppas.
 
Det som gjort den här veckan allra bäst är ju att jag tog körkort igår och det är liksom ganska fantastiskt osv. Nu kan jag ta bilen till träningarna och åka på utflykter. HUR bra?!
 
Livet är så jäkla bra, jag har till och med en planer för framtiden!!! Och så gjorde jag typ världens godaste hasselbackspotatis igår.

205 km

Jag är haft ett bra sommarlov! Jag har hunnit med allt som man ska hinna med så här när gräset är grönt. Västkusten väntade på mig efter sju veckor av knegande och Tylösand var gästvänlig som vanligt med sol och mjuk sand. Sen tuffade jag vidare som en körkortslös gör till Lund där sommaren mag träning väntade (träningsform: skratt). Där kunde jag konstatera att klackar inte vill gå på gatsten och att mitt kontokort alltid gråter efter mina semestrar. Väl hemma igen hann jag fira arton åringar och inget mer. Efter den korta visiten hemma kom årets sommarbonus...C Y K E L S E M E S T E R.  Tjugoen mil på två dagar, på en tandemcykel, i blandatväder (bland annat spö regn). Jag har till och med hunnit att bli brun ( i mina mått mätt, alltså kunna se skillnad på mina vita strumpor och min hud.

RSS 2.0