lampor, lyktor, ljus och solen

Fin dag idag

jag ska FÖRSÖKA vara smart den här veckan...kanske...eller??

nu tänker jag sova...GOD NATT!!!

.


JA

helgen.
fredagsmys at home med ma famille
lördag öppethus på skolan och sedan harrypotter med jessssiiiicccaaaa. DEN VA GRYM!
söndag baka pepparkaksborg heeeelaaaa dagen :D
fin helg tack hej nu börjar jag räkna ner!!!!
.

så kan de va...

Snön yr runt i luften som små små moln och fastnar på ögonfransarna, de är perfekt temperatur...så där några minus grader, snön knarar under fötterna och det ligger ett vitt täcke över allt...när det täcket ät femtio centimeter högre och det fortfarande är typ åtta minusgrader så är denna vinter fulländad! <3

 

Mitt minne är urbalans idag men annars så har jag för mig att dagen var väldigt fin! + snöflingorna yr fortfarande :D

.


jag har inte läst igenom de här inlägget och de orkar jag fakriskt inte heller så läs och stör er på att ni inte kommer fatta någonting och alla stavfel :D<3

mjölk och toblerone!!!!! <3<3<3 (jag kan inte käka toblerone egeitligen...men ikväll orkar ja inte bry mig så hihi) gott äre iallafall :D

de har varit en bra hemmadag idag asså ja va skolan men sen efter va jag bara hemma. Men de är väldigt kul de också ibland...först så va de bara brorsan (som förövrigt spelade väldigt bra igår...handboll asså) som va hemma och då hjälpte ja han plugga och lyssna på misik <3 sen kom pappa och brorsan drog på träning och då blev de en annan misikstil...rocken pappa växte upp med...väldigt mysigt de också :D

Nu ska jag sova när ja har käkat upp för imorrn är de FREDAG :D <3<3<3

Glatt inlägg för jag är jätte glad :D

.


idag är det onsdag

Ja är hos mormor nu! hon har hjälpt mig att skriva lite franska och nu så får ja mat också:)
om typ en och en halv timme så kommer mamma och hämtar mig så ska vi och kolla på bror min när han har handbollsmatch - derby...de ska bli kul haahah för matchen är ganska laddad redan nu eftersom mång från båda lagen går på samma skola hihi.
Annars så har jag inget att klaga på (vilket jag oftast annars aldrig har heller men ändå (oj störd mening + parenteser i parentsen hihi)hihi)  Vi va på gymnasiemässan imorse, de va lite blandat kul med lite långtråkigt och spännande...men helt okej iallafall! :)
En bra typ vanlig dag helt enkelt!
.

wxyzåäö

Sånt där som får mitt liv att gå runt:
  • MINA underbara hemskt fantastiska vänner! Ni är änglar <3<3<3
  • VATTEN!!! (eftersom de inte är mycke annat ja dricker så måste ja ju skriva de + de är hemskt underskattat!)
  • dans (nu när jag inte ska/får dansa så har jag massa abstinens och blir galen snart!!!!)
  • Söndagar! (uppladdningsdagen innan veckan börjar igen!!)
  • fAMILJEN<3<3<3 (...behöver jag skriva mer på den punkten??)
  • Mijoner andra saker också...men de här är dom fem viktigaste för mig!

Lucky day...hihi

Min absolut högsta önskan slog in idag!!!! haha kanske inte riiiktigt men ändå! JAG SLAPP PLUGG PÅ EN SÖNDAG eller i helgen överhuvudtaget!!! ...
Så dagen tillbringades hemma mest i soffan och titta på lite filmer och sen fixa ja lite annat! Himla skönt var de:D
.

kanske...eller??

  • really nice evening tonight!
  • ja har inget plugg just nu!!!
  • allting är inte prfekt men ändå känns de mesta rätt så fint på sitt eget sätt!
  • Som ALLTID: musik ÄGER!!!!! <3
  • Mitt sätt är bäst...eller asså de är bra att ha ett mitt sätt jätteofta :D
  • nu ska ja sova så jag inte väder på dygnet helt

.


crystal bits of snowflakes all around my head and in the wind

Fredagar äger...för de mesta! och de gör även denna:D
Nu ska jag ha kul!
.

Boken!

sjuttsingen va trött jag är idag!!! även fast ja sov en timme i soffan i eftermiddags.
Aja så kan de va ibland men imorrn blir de helg så de ska bli skööönt!!!
Jag sitter och läser i min bok som ja skriver i ibland. Asså de är typ en dagbok som jag skriver i kanske en gång i månaden...men jag vill inte kalla de dagbok för de känns så eeh ja vet inte hur ja ska förklara, inte fånigt men lite konstigt...de känns såå inte jag eller va man ska säga.
Haha de är väldigt roligt att kolla va jag skrivit i boken...de är mycket saker som ja kommit på om mig själv som jag skrivit ner där...de är lite som en  karta över mig själv eller nått sånt. Jag kommer liksom på en sak om mig själv och skriver jätte mycke om den just då för sen glömmer man bort så det är lite som att titta in i mig själv när jag läser massa finurliga saker jag har kommit på! hihi lite fint faktiskt!
Nu ska jag sova! Puss och godnatt!!
.

ett sånt där fint inlägg som de inte finns någon mening med...men jag tycker om de ändå!

så lång som skoldagen kändes idag har de nog aldrig gjort...den kröööööp verkligen fram! sen hade ja träning iallafall och de va lika kul som vanligt...fiiiin fina gruppen <3
En sak som jag gett upp är att försöka att inte vara klantig...de har blivit så fånigt mycket att jag liksom inte orkar bry mig, de känns liksom alldeles för hopplöst!
Men en bra sak däremot är att de är en massa snö (eller en massa och massa...men de finns hopp liksom!hhihi) och då drar skidsäsongen snart igång (okej om typ mer än en månad...men ÄNDÅ!) Jag längtar så mycket...även om de kommer gå åt helvete i början för de va såå länge sen ja åkte snowboard men anyway...SNART så!!!!
.

vad ska man säga??

  • jag har pluggat hela dagen till morgondagens fysikprov
  • har inte varit utanför dörren idag...asså inte ens öppnat den för att känna om de va akllt ute
  • prata med en väääääääääldigt fin skåning  <3
  • pluggat ännu mer fysik
  • varit lite klantig
  • och sist men inte minst sovit bort halva dagen!
Även om de va en väldigt tråkig dag så var den liiite fin ändå på sitt sätt, jag menar..eller ja vet hur man ska förklara. man kanske bara behöver säga...SÖNDAG!
.

så går de till

  • musik är som alltid bäst och var ikväll hedersgästen hemma hos mig
  • vatten är såååå underskattat att de är galet
  • de senast veckorna har jag blivit hemskt klantig...det är tyvär hundra gånger sannare än sant. tragiskt
  • jag är dum i huvet mest hela tiden, fast på ett nästan lite fantastiskt sätt, eller så är de bara sån jag är
  • bland de bästa som finns är att göra tvärtemot vad andra säger att man ska göra, allt blir mycket roligare då och det känns mer äkta att göra som andra inte säger att man ska göra. mer eget
  • jag är trött och allt jag nyss skrivit ploppade nästan upp på skärmen bara genom att ja titta på den fast det är mycket orealistisk så tror jag näästan på de
  • allt jag just skrivit kom direkt från ma tête
  • vad som pågår inne i min helt oförståliga, störda, konstiga, kanske lite fina och så fantastiska huvud just nu är de som står ovan och ungefär tiomiljonertrehundrasjuttiosjutusentvåhundrafemtiotre andra saker som jag inte tänker dela med mig av ikväll
.

superlativ är typ de bästa som finns! fantastiskt bra bara

hej hallo hejsvejs!
Jag är helt jättepigg och glad fast ja borde vara trött som jag förövrigt varit hela dagen, de hade varit lockande att sova på de fyra olika bussarna ja åkt me idag så som vissa andra gjorde.
Fredagar är alltid så fantastiskt underbart fina hur man än gör känns de lite som, så mysiga liksom. känslan av att veta att de är fredag går nästan alla och bär på och då blir de så himla...mysigt!
Jag hatar att inte få träna och att jag äter massa saker som jag må rskitdåligt av...typ glass och massa sött...blääääää på de!!!
puss ocg godnatt på alla :*
.

den här veckan snöade bort...på ett bra sätt

jisses va den här veckan har gått fort! Jag har haft så fullt upp ända sen i måndags att dagarna har gått i ett och tiden bara flugit iväg! Men det är bra...då har man haft roligt om man nästan missar en dag för allt går så fort :) Idag har faktiskt också gått bra...och fort. det va en fin dag idag! först va jag nog lite efterförbannad från igår (man kan va de!!!) Men sen blev dagen väldigt fin när jag fick reda på att jag fick MVG på matteprovet och en underbar person kanske kommer och hälsar på <3 det gjorde min dag och lugnade mig lite inför mitt tal jag skulle hålla om en känd fysiker (skit tråkit och komplicerat som in i bängen!!!) sen slutade jag och som vanlit så va jag kvar i skolan och umgicks en stund trevlit trevlit och sen tog jag mig hemåt och har faktiskt hunnit med en väldig massa sen jag kom hem också! BRA DAG.

.
"När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på."

"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra"

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

- Nalle Puh
.


ARG.

min dag va bra tills jag slutade skolan...sen gick det mesta åt helvete! FAN! stressade jag sönder sprang mellan tre olika bussar, bussidioten körde förbi stället jag skulle av på trots att jag hade tryckt på stopknappen...det tog mer än en timme att komma hem, jag är helt oförbered för talet jag ska  hålla imorrn och massa mer...HElLVTE!
.

i det här inlägget står det snö arton eller nitton gånger! + i rubriken så jag tror det blir 20 gånger!

härliga, underbara, efterlängtade vinter! vilket väder de va idag! jag skrev förut tidigare i höstas om en nalle puh höst storm när lövern yrde (säger man såå?) och man nästan blåste bort! så va det idag också...fast minst toi gånger värre och stora snöflingor. Jag fick backa halva vägen till culturen för det gick inte att se något (inte för att man ser mycket bätter åt det håll man går när man backar...men man slapp få en kalldusch av snö i ansiktet...en kalldusch som höll på i fem minuter!!!!!)!!!! Även om det är lite obehagligt att vara ute just nu så är jag himla lycklig över att det är snö och mass vitt överallt...det jobbiga är att all denna hemskt fantastiskt härliga snö kommer att vara helt puttsveck på torsdag. Det är sorligt.
Mer bra saker är att man får börja ladda inför julen utan att verka konstig eftersom man verkligen får lite julkänsla av all den fiiiin snön.
jag ÄLSKAR snö! snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö! världens bästa snö<3
Snö = Lycka...på hög nivå!
P.s. Om det inte framgick ordentligt i de jag skrev ovan så tänkte jag förtydliga och säga att jag ÄLSKAR snö!<3
.

darkdarkdark

det är himla mörkt ute...men jag gillart det, det känns lite juligt tycker jag. Jag längtar till julen iår...en masssa fasktiskt, så det är roligt att få lite julkänsla av det mörka vädret!
Det blev en fin dag idag trots att de va första skoldan efterlovet. Jag är riktigt trött och har hemskt ont i hela kroppen men annars va det en bra dag!
Ikväll äre träning <3<3<3 och jag är dum ihuvet som tänker vara med...för när jag är de så kan jag inte ta de lugnt, vilket jag borde...jättemycke faktiskt. läkarn sa till mig att jag inte får dansa :/ men som vanligt så ska korkade jag göra de jag känner för...sån är jag.
Så här mörkt äre ute! klockan är halv 6 och det har varit så här mörkt i 45 minuter!!!!! men mysigt är de! :D
.

Fact

  • Jag krossa brorsan i tennis igår!
  • Jag har fått en massa nytt att tänka på den senaste veckan...bra saker!
  • Jag är jääääävliiiiigt klantig ibland!
  • Musik är det bästa EVER!
  • Livet leker!
.

around.

jag försöker alltid låta bli att plugga på söndagar...men hur man än gör så kommer nog söndagar ändå alltid förbli pluggdagar. Det är bara att acceptera antar jag.
Jag gillar ändå söndagar. jag brukar inte ha särskilt mycket plugg så det brukar bli en tadetlugntdaginnanskolanbörjarpåmåndagigen hihi. Det får bli så den här söndan också...ta det lugnt alltså.
Jag städade mitt väldigt stökiga rum igår så nu är det jätte fint :D Jag brukar inte störa mig så mycket på att det är stökigt och jag kom på förra veckan varför. Mitt rum är nästan helt vitt och väldigt lugnt eller vad man ska säga. Och om det ligger mass kläder överallt så typ väger dom bara upp som om det skulle vara ett färgglatt rum...elller vad man ska säga, det är svårt att förklara. Om jag skulle haft ett färgglatt rum så tror jag inte att jag skulle klara av att ha så stökitg som jag har ibland...typ nått sånt ahaha!
ja måste också säga att jag har otroligt fina vänner :) vi tycker ofta olika men det gör det bara roligare att prata och diskutera med dem! Ni gör mitt liv<3
.

cosy

idag är jag uppe i tid iallafall. satt klockan och somnade inte om...duktig jag äär. Nu ska jag plugga/läsa (det är knappt så man kan säga plugga när man bara ska läsa ut en bok som faktiskt är bra) sen ska ja käka frukost och läsa lite mera. I eftermidda så ska ja spela tennis med min bror...de ska bli kul för ja tänker krossa honom!!! hahah hoppas ja...de va länge sen vi spela så han kanske har blivit jättebra i smyg(fast de tror jag inte själv på sååå).'
Igår vart en mysig daaaa vid halv tre åkte ja ner till staan och träffa jess!!!!!! talkade massa och gick sedan på bio...suprise!!!!! haha vi så iallafall Due date och den va riktigt rolig hahah man vek sig typ dubbel av garv ibland :D
sen gick vi till musikkafé och de va också himla mysigt. Jag hade aldrig vartit där förut så de va riktigt roligt.
jaja nu ska jag läsa.
pussss på alla
.

overslept

haha jag tänkte gå upp tidigt idag...och tidigt för mig är typ halv nio, men så blev det inte utan jag vakna nu. Ganska så illa...så nnu får jag skjuta upp pluggandet tills imorrn...fast det gör inte så jätte mycket. men jag kommer få sota för det imorrn eftersom jag måste städa mitt på tok fööör stökiga rum och läsa ut en bok och göra en power point. egentligen är de där sakerna inte så jätte jobbiga så det kan nästan bli en myig dag imorrn. åh juste jag ska nog spela tennis imorrn också och de ska bli jätte kul men vi får se hur det gå med mina stupid knees!
nu ska jag äta frukost.
see ya
.

jag har råkat vända lite på dynget...typ ett kvarts varv...ILLA!

jag har egentligen ingen rätt att klaga för jag har det väldigt bra om man jämnför liksom men jag måste säga att mina knän ställer till det en väldig massa för mig just nu.
Aja det är inget världsproblem och det är ju inte heller livhotande så de går rätt bra ändå. Imorrn ska jag träffa jessica...har inte träffat henne på ett bra tag (typ en och en halv vecka) så vi har förmodligen en massa att prata om och så har jag en stark känsla om att det blir bio också. Men det är alltid kul och mysigt :D
det va tänkt att jag skulle plugga idag vilket jag också gjorde fast kanske en femtedel av vad jag hade behövt för att bli klar. fast jag ställer klockan imorrn så jag kommer upp i tid så hinner jag nog komma över hälften sträcket på plugget jag har.
tröjan jag har på mig på köpte jag i stockholm igår, jag loooove den <3
nu ska jag gå och sova och sen  ska jag vakna tidigt imorrn :)
.

Merry Christmas!

i stockholm hade dom börjat jul pynta lite här och var...så nu längtar jag jätte mycket till julen! det är faktiskt bara 7 veckor och en dag kvar! och de är inte långt alls!!!!!!!
Så hääääääär härligt!
.

snöbräda<3

jag fixar lite med bloggen när jag orkar och nu är den typ röd och så vill jag inte ha den men nu är den sån tills imorrn åtminstånde!
Ja va i stockholm idag :D shoppa lite och sen nästan impulsköpte jag en snowboard :D nu är jag liksom lycklig för jag har en grym bräda :D as glad tjej sitter och skriver nu :D imorrn tänkte jag både börja och sluta läsa boken som jag ska ha läst ut innan vi börjar skolan på måndag...men de ska nog gå bra...några timmar sen är det klart.
nu tror jag ja ska sova...har vart uppe sen 7 imorse och somna inte före 1 gårkväll.
puss go natt alla<3
.

tålamod...not

bloggen är ful som fan nu men jag orkar inte ifxa mer just nu alla som hinner se den innan jag fixar till den.

.


long time ago

Det var mer än tre dagar sen jag skrev men jag har faktiskt inte haft lust att skriva på tre dagar, så kan de va ibland.
Höstlov som sagt. Det har börjat bra, jag har tagit det rätt lugnt utom i söndags men igår va jag sjukt trött då men de va också bra för nu har jag sovit jätte mycket och kan hålla igång i några dagar utan att bli de minsta trött!
Jag är trött på hur bloggen ser ut tror jag så jag tänker nog fixa till den idag skulle jag tro.
Åh juste jag har tänkt på en sak som stör mig...det är extremt tråkigt att städa på hösten! Jag menar verkligen EXTREMT asså mitt rum ser ut som ett bombnedslag men även om jag ser hur det ser ut så finns fan ingen motivation att städa upp allt hihi mest kläder....Jag orkar inte bara.
.

RSS 2.0