I wanna see dead lista

Nu blir det mys resten av kvällen. Mys kläderna är på och jag har världens största och mysigaste filt runt mig! Snart ska jag kolla på idol och efter de tänkte jag nog gå och lägga mig så att jag blir lite utvilad tills imorrn, det har blivit lite för lite sömn den här veckan.
Mina jobbiga knän tog styrk pga min idiotiska inställning till att om man idrottar så ska man ta i så mycket som möjligt. Tennis matchen igår känns som satan idag:(
Min I wanna see dead lista:
  • Mina knän - Dom kan gå och hänga sig
  • Kyla - Hösten är bra när det är 10 grader och uppåt, men seriöst de va -2 grader imorse kom igen liksom!
  • Klaga - En hat lista går ju ut lite på att klaga men jag ogillar det ändå
  • Förkylningar - har varit sjuk i mer än två veckor nu. INTE OKEJ
  • All techno musik - Den är utskatad enformig och allmänt dålig

Oj de va länge sen jag skrev. Men det har varit rätt mycket den här veckan. Massa plugg som aldrig blev klart i skolan och sen har jag varit duktig och försökt att sitta framför datorn så lite som möjligt. Just nu borde jag egentligen plugga men jag orkar inte de. Eller jo det gör jag ( i hemlighet hihi) men jag är inte jätte sugen precis. Om man bortser från pluggandet så har de varit en nästan bra vecka! Vi hade friluftsdag igår och jag är himmla stålt över mig själv för jag slog en kille i min klass i tennis ( jag har inte spelat seriöst på över två år!!!)!! Nej nu ska jag nog börja plugga lite och lyssna på some music! :)

Big no no att klaga!

Idag är jag trött, glad, trött, sur, pigg, trött, sen, vaken, borta, där, här, överallt och trött! Slutsats: jag är trött idag haha! Det blev en bra trött dag idag. Först tog jag det lugnt och pluggade lagom mycket sen åkte jag ner till mina vänner som flytta till stan idag och hjälpte till där. När jag kom hem tittade jag på film och fixade med min gamla dator så att den vart lite mer andvändbar igen. Nu borde jag kanske gå och lägga mig snart, har en låååååång vecka framför mig.
.
En sak jag tänkt lite på är hur mycke man klagar ibland, är det liksom så att man måste vara missnöjd för att bli nöjd. Det går inte ihop tycker jag så den här veckan ska jag tänka på att inte klaga så mycket för jag förstår inte vad det ger mig i längden. Det är Lite som godis faktiskt! Man är jättesugen just för stunden och äter en massa godis...men vad får man ut av det i längden? Det är inte ofta det är nyttigt med godis liksom och hur nyttigt är det att klaga?! My opinion!
.

Mys!

Tråkväder idag = chilla! först va jag och fikade på stan med mamma sen va vi och titta lite affärer . Det va himla mycket folk på stan!

Wall street som vi skulle se på bio igår blev aldrig sedd. Det sket sig för typ ljud språet på filmen ville inte funka så det bidde ingen film igår. Vi bestämde oss för att gå hem från stan istället (mycket mysigt vart det också för jag lärde jessica lite franskan igen)
.
Idag när mammi och jag kommit hem så kom bror min och pappa också (dom hade spelat en golf tävling) och på vägen hem hade dom hyrt den första Wall street så de senaste timmarna har jag ägnat åt att titta påå film med la familia och ätit godis, chips och dipp till lunch haha det får man göra på en lördag<3
.
Peace out

Happiness!

Efter skolan idag så åkte jag ner på stan för att träffa jessica och fika<3 Det va supermysigt och sen fick hon mig att gå på bio ikväll och jag tackar inte nej för vi ska gå på premiären av Wall Street! Allting blir ofta så bra när jag inte planerar!  
Idag är jag lycklig! Det va jag på den här bilden också! Den är från i sommras när vi va i Spanien. Satt med hela familjen och åt glass på ett jätte mysigt kafé. Lycka<3

P.s. Även om jag ser ut som en upp blåstt fisk på den här bilden så gillar jag den ändå! :)

En sådan där extremt vanlig dag!

Bra dag idag...haha som dom flesta andra! Jag måste plugga lite idag. Det gick inte framåt när jag satt i skolan så nu har jag tagit en promenad i det NÄÄStan bra höst vädret ( inte så mycket soool) men nu är jag lite mera taggad att skriva här hemma istället. Sen ska jag städa. Det är igentligen inte kul, men idag är en sån dag, jag känner bara att allt ska vara rent innan jag går och lägger mig så kan jag njuta av hela fredagen utan att känna att det hänger över mig (tummen upp).
Jag satt nyss och letade snowboard. Jag är riktigt sugen på att börja åka igen. Det var några år sedan sist men det ska nog gå bra. Jag är taggad att försöka lära mig hoppa ordentligt i vinter. Men jag skulle såååå gärna vilja börja åka redan på typ höstlovet. Men jag antar att det inte fungerar så bra hihi!
Nej nu har jag fått lite inspiration så nu måste jag plugga en del och städa massa!
See ya!

Beautiful day!

Jag älskar hösten! iallafall dagar som denna! Det var precis lagom "höstväder" löven börjar bli gula oooooch det bästa av allt!...(trumvirrvell).... Solen! Om det aldrig skulle vara blött och solen alltid sken så skulle hösten vara den absolut bästa årstiden EVER, alltså verkligen EVER! Men nu är det ju inte så. Men man får väll njuta så länge det varar. Nu ska jag höst mysa med en kopp te och sen ska jag plugga lite som jag missade i skolan.
Nu har jag inget mer att säga utom att jag är sugen på kakor! Kram till alla <3

Bättre!

Jag va hemma idag:( Men nu mår jag mycket bättre, jag va till och med och titta på dansen idag... det är tråkigt att inte få dansa:( Dans är en drog och när jag både är sjuk och skadad och har varit de i typ 3 veckor nu så är snart mitt sundaförnuft slut och jag kommer vara en idiot och börja dans förfullt trots att jag har ont och är sjuk:/ Jag får nog hoppas att jag blir frisk innan jag gör något dumt ;) Imorrn blir det skolan= Lite roligare än vad jag har haft de senaste dagarna :D Fast nu ska jag sova så att jag orkar vara lite närvarade i skolan imorrn:)
Godnatt!

Not a good day at all!

Jag är superduper förkyld och har förmodligen feber också för jag orkar ingenting! När jag vaknade andra gången imorse så kände jag mig frisk och allting var underbart, jag vaknade av världns vakraste låt och solen sken in genom mitt fönster, jag kände mig inge snuvig alls och hade inte ont i halsen... Underbart! Men de höll ju i typ en minut sen nös jag och allt var som "vanligt" FFFAAAANNNN! sen sov jag massa mera och vaknade halv tolv. Nu sitter jag och snorar, är arg för att jag inte orkar något och tjurar över att SD kom in i riksdagen... det är ju hemskt att 5 850 577 stycken i Sverige röstade och SD fick 5,7% av rösterna! och var är de 17,9% av svenskarna som får rösta men inte gjorde det?????? VA FAN HAR HÄNT liksom??!!!

"We are living in a mad world"

Valvaka!

Sitter och kollar på valvakan just nu, det är väldigt spännande trots att jag inte är särskit politiskt intresserad. Men nästa val så får jag också rösta så då kommer jag nog vara lite mer insatt. Jag kommer nog inte orka sitta uppe hela valvakan så jag får väll reda på resultatet imorgon när jag vaknar. Det blir ingen skola för mig imorrn förkyld som fan:( Det kanske låter lite konstigt men jag skulle gärna gått till skolan imorrn. Jag trivs otroligt bra på abb och ser alltid fram emot att gå till skolan. Jag tror att jag valde rätt gymnasium när jag känner så :) Nu ska jag fortsätta kolla på valvakan sen sova bort förkylningen, halsonten och det som gör extremt ont i mina knän! För på tisdag skulle jag vilja vara back on track och på topp igen:D

-

And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are
"And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are"
Christina Perri - Jar of hearts

INTE OKEJ

Jag är sjuk :( har dragit på mig en ordentlig förkylning + att jag har ont i knät. Veckan som kommer får bli väldigt lugn känner jag så att jag kan återhämta mig ordentligt. Fast egentligen så är det bra att jag är sjuk nu och inte senare eller jag menar om jag är sjuk nu kanske jag slipper vara det senare när det blir lite körigare med skolan dansen och allt annat runt om kring.
Helt ovärt inlägg men jag det är så tråkigt att vara sjuk! :(

Världens finaste stad! <3


!!!

Jag orkar inte skriva ett sånt där "första" inlägg...ni vet hej jag heter Louise jag är en sån där person som bla bla bla och i min blogg kan ni läsa om mitt liv och bla bla bla. Så här är det...jag vet inte vad ni kommer att få läsa om i den här bloggen för jag vet inte vad jag vill skriva om än tror ja?? Eller jag kommer förmodligen att skriva med en massa stavfel och helt oförståeligt för jag skriver det som kommer upp i huvet vilket betyder förvirrat dravell! Haha! Nu medan jag skrev så kom jag på att jag kanske ska berätta om namnet på bloggen iallafall. Det är ju as-long-as-I-want...Så länge jag vill! jag kände att det passar så bra på mig...För jag gör ofta som jag vill så länge jag vill. Jag har till och med skrivit på en vägg i mitt rum: Dansa så länge du vill fast på franka (men det vet jag inte hur man stavar just nu så det fick bli på svenska här hihi!). Något som jag nog borde säga är att jag är en dansare, jag liksom lever dans haha vad jag än gör så dansar jag mig igenom det. Jag har provat på in princip alla dansstilar utom att steppa och dansa tango haha men just nu dansar jag modern dans och är dansare i två musikaler som kommer upp i vår:)

Oj det blev lite av ett "första" inlägg ändå haha:)


RSS 2.0